Tez Tour; Şirketimiz rutin bir şekilde çalışmaktadır

Tez Tour; Şirketimiz rutin bir şekilde çalışmaktadır
Aeroflot ve Tez Tour hakkında çıkan haberlerin ardından Tez Tour'dan bir açıklama geldi.

 
Tez Tour şirketinin Yönetim Kurulu Üyesi ve Ticari Müdürü Alexander Burtin'in açıklaması şöyle; 
 
"Tez Tour sadece Rusya’da değil, Asya ve Avrupa ülkelerinde de çalışan dünyanın en büyük tur operatörlerinden biridir. Şirketimiz dünyanın en önde gelen turizm işletmeleri, otelleri, havayolu şirketleri ile çalışmaktadır ve çalışmaya devam edecektir.
 
Şirketimiz ile Aeroflot arasında anlaşmalar mevcuttur. Bu anlaşmalar çerçevesinde çalışmaktayız ve Tez Tour olarak tüm yükümlülüklerimizi yerine getirmekteyiz. 
 
Bu kış sezonunda Dolar ve EURO karşısında Ruble'nin değer kaybetmesinden dolayı arzda düşme gerçekleşmiş ve yolcu sayısı ciddi oranda azalmıştır. Bu nedenle Aeroflot’tan anlaşma şartlarını gözden geçirmeleri rica edilmiştir. İki şirket çalışma şartlarını revize etmek üzere görüşmektedirler. Tez Tour’un, rezervasyon sistemine girişinin engellenmesi, bizim anlaşma şartlarını değiştirme isteğimizi etki altına almak ve kendi koşullarını kabul ettirmek için yapılan ticari bir hamledir. 
 
Şirketimizin Aeroflot’a herhangi bir borcu yoktur, bütün sorumluluklar yerine getirilmiş, bütün rezervasyonlar ödenmiştir. Aeroflot yetkilileriyle işbirliği konusunda görüşmeler devam etmektedir ve sisteme erişim bizim anlaşmaya varacağımız süreye bağlıdır.
 
Bu durum Tez Tour'un faaliyetlerini, müşterilerine veya iş ortaklarına olan sorumluluklarını etkilemeyecektir. Şu an şirketimiz rutin şekilde çalışmaktadır."


Bu Haber 13.11.2014 - 13:38:21 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Mehmet Biçer 15.11.2014 - 02:51

    Haberleri okudukça düşüncelerim değişmeye başladı Tez Turunun işi zor arkadaşlar.

  • Red Apple 13.11.2014 - 07:49

    Bu slavlar keni kenilerini gümletecek, olan bize olacak. Rusya Ukraynayı, Aeroflot Tez Touru. Hazır olun Turzim camiası bu gidiş hayra değil.

  • Dikkat 13.11.2014 - 01:57

    Ama saç baş dağılmış :)

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.