Tez Tour: Mısır operasyonlarını şimdiden planlamalıyız

Tez Tour: Mısır operasyonlarını şimdiden planlamalıyız
Tez Tour'un ortağı ve ticaret müdürü Alexander Burtin, Mısır operasyonları için taleplerin toplanmaya başlanması seçeneğinin göz önünde bulundurulması gerektiğini söyledi.


TurizmGüncel - Dış Haberler

Tourdom.Ru'nun TASS Haber Ajansı'ndan aktardığı habere göre, Alexander Burtin, Mısır'a dönük uçuş yasağının kaldırılmasının ardından turların planlanmasının ayrıca zaman alacağını belirterek, şimdiden harekete geçme çağrısı yaptı. Burtin, ''Eğer ön hazırlık yağmazsak uçuşlar başlasa bile kimse Mısır'a gidemez.'' dedi.

Mısır'a dönük talebin ne düzeyde olacağının şu anda bilinmediğini ve bu nedenle hem pazar analizi, hem de ön talep toplama sürecinin başlaması gerektiğini kaydeden Burtin, ''Ancak şunu unutmamak gerekir; talep oluştuğu dönemde Mısır fiyatları oldukça düşük olacak. Öte yandan, Mısır otelleri ile uzun süredir iş yapan Rus turizmciler, hem pazarın ve destinasyonun ne durumda olduğunu yakından biliyor, hem de yıllar içinde aralarında gelişmiş iyi bir iletişim ağı var. Bu nedenle Mısırlı otelciler de şu anda Rusya pazarının ne durumda olduğunu gayet iyi biliyorlar.'' şeklinde konuştu.



Bu Haber 30.11.2016 - 10:02:16 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.