'Tesettür duvarı' iki otelin sahibini karşı karşıya getirdi

'Tesettür duvarı' iki otelin sahibini karşı karşıya getirdi
Marmaris'e bağlı Turunç mahallesinde yer alan iki otelin "tesettür duvarı" nedeniyle karşı karşıya geldiği bildirildi.


Hürriyet'te yer alan habere göre, yan taraftaki otel müşterilerinin kendi müşterilerini görmesini engellemek isteyen muhafazakar otel, iki tesisin arasına 6 metre yüksekliğinde demir konstrüksiyon yaptırarak üzerini brandayla kapattı. Diğer otelin sahibi Bozkurt Uslu ise belediyeye şikayette bulunarak brandayı söktürdü. Uslu,  30 yıldır  Barbaros Beach Hotel’i  işletiyor.

Söz konusu otelin 3 ay önce el değiştirdiğini belirten Uslu, otelin daha önceki sahipleriyle iyi ilişkiler içinde olduklarını belirtti. Üzeri branda ile kaplanmış 6 metre yüksekliğindeki konstrüksiyonun kendi müşterisinin orman manzarsını kapattığını kaydeden Bzokurt Uslu, otelin yeni işletmecilerini defalarca uyardıklarını ancak bir sonuç alamadıklarını kaydetti.  

Aralarında 3 metre mesafe bulunan iki otelin 6 metre yüksekliğinde bir paravanla ayrılmasının müşterilerde memnuniyetsizlik yarattığını ve şikayetlerin Türkiye ve İngiltere'deki acentelere ulaştırıldığını belirten Uslu, kendi müşterilerinin hiçbirinin o otelin havuzundakilere bakmayacağını da söyledi.



Bu Haber 28.05.2014 - 12:25:01 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.