Terör tehdidi İngiliz tatilciyi nasıl etkiledi?

Terör tehdidi İngiliz tatilciyi nasıl etkiledi?
First Rate Exchange Services tarafından yapılan Tatil Güven Endeksi araştırmasına göre, İngilizlerin 3'te 2'si terör tehdidinden endişe etse de, çoğunluk tatilden vazgeçme veya destinasyonunu değiştirme niyetinde değil.


TurizmGüncel

Araştırmaya katılan 5 bin 155 İngiliz vatandaşının yüzde 45'i terörist eylemler nedeniyle tatil destinasyonunu değiştirmeyeceğini belirtiyor. 2015 yılının aynı döneminde yapılan araştırmada, ''tatil destinasyonumu değiştirmeyeceğim'' diyenlerin oranı yüzde 57 olarak ölçülmüştü.

Araştırmaya katılanların yüzde 56'sı deniz aşırı tatil planladığını söylerken, küçük bir azınlık bu konuda henüz karar vermediğini iletmiş. Katılımcıların yüzde 52'si tatilini planladığını ifade ederken, bunların 3'te biri ikinci veya üçüncü tatilini planladığını da belirtmiş.

İngiltere'nin AB'den çıkma (Brexit) tartışmalarının yaşandığı ve poundun düşüş eğilimine girdiği bir dönemde, İngilizlerin yüzde 66'sı Avrupa içinde tatil planladığını, yüzde 62'si ise Avrupa'da ikinci veya üçüncü tatile de çıkacağını kaydediyor..



Bu Haber 02.05.2016 - 14:32:21 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.