Teknik arıza Antalya ve Moskova’da 400’den fazla yolcuyu 15 saat bekletti

Teknik arıza Antalya ve Moskova’da 400’den fazla yolcuyu 15 saat bekletti
Moskova'nın en büyük havaalanlarından olan Vnukovo’da teknik nedenlerden dolayı uçamayan Antalya uçağı, hem Moskova’da kayıtlarını tamamlayıp bekleyen 400’den fazla yolcunun Antalya’ya uçamamasına hem de Antalya’dan dönerken getireceği bir o kadar yolcunun saatlerce havaalanında beklemesine neden oldu.


Dün Moskova’dan Antalya’ya uçmak için Vnukovo havaalanına giden turistler, pasaport ve gümrük kontrolünden geçtikten sonra kendilerini Antalya’ya götürecek uçağın teknik nedenlerden dolayı gecikeceği anonsunu duydular. Ancak uçuş firması ile ilgili kimsenin saatler geçmesine rağmen yolculara gidip bilgi vermemesi üzerine sıkıntılar yaşayan yolcular havaalanında gergin anlar yaşatı. Benzer olayları Antalya havaalanından Moskova’ya aynı uçağın dönüş seferi ile gelecek olan yolcular da yaşadı.

15 SAAT SÜRDÜ
 
Gazetem.ru'da yer alan habere göre, yaklaşık 15 saat gibi bir süre hem Antalya’da hem de Moskova’daki havaalanında bekleyen ve sıkıntılar yaşayan Rus turistlerin bu sabaha doğru uçması ile kriz atlatılmış oldu.



Bu Haber 16.10.2016 - 09:59:46 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.