Tatil.com, erken rezervasyon kampanyasını açıkladı

Tatil.com, erken rezervasyon kampanyasını açıkladı
Tatil.com’un ön talep sayfasına ilk 48 saatte 1900 kişi başvurdu. 2015 yılında geçen yıla göre yüzde 40 artışın beklendiği erken rezervasyon döneminden yararlanarak yaz tatilini şimdiden planlamak isteyenler, yüzde 50’ye varan indirimlerle rezervasyon yapabilecekler.


MetGlobal bünyesinde faaliyet gösteren tur operatörü Tatil.com, internet sitesinde “2015 erken rezervasyonda size özel fırsat!” başlığıyla erken rezervasyon fırsatından yararlanmak isteyen tatilcilerin e-posta adreslerini ve telefon numaralarını alarak erken rezervasyondan ve ekstra indirimlerden faydalanmalarını sağlıyor. Tatilciler erken rezervasyon ile yüzde 50’ye varan indirimlerden yararlanma, istediği otelde yer sıkıntısı yaşamadan kalma ve tatile gitmeden 72 saat öncesinde koşulsuz iptal etme hakkına sahip olma avantajlarından yararlanmak için erken rezervasyon yaptırmayı tercih ediyor. Üstelik ön kayıt yaptıran  tatilciler ekstra 50 TL indirimden de yararlanabiliyor.

Bundan altı yıl önce “erken rezervasyon” kavramıyla tanışan Türk insanının uygulamayı kısa sürede benimsediğini belirten Tatil.com Genel Müdürü Levent Çardaklı, “Bu sezon erken rezervasyon başlangıç tarihini 24 Kasım olarak belirledik. Erken rezervasyon ön talep sayfamıza ilk 48 saat içerisinde 1900'den fazla kişi iletişim bilgilerini bıraktı. Tatilciler şimdiden Tatil.com’u arayıp 2015 erken rezervasyonlarının hangi otellerde başladığını soruyor” dedi.

2015 yaz sezonunun hareketli geçeceğini hatırlatan Çardaklı, erken rezervasyonun önemini şu şekilde açıkladı: “Okulların kapanış dönemi, genel seçim ve Ramazan ayı nedeniyle 15 Temmuz - 12 Eylül tarihleri arasında tatil beldelerinde ve taleplerde bir yığılma yaşanacağını ön görüyoruz. Özellikle bu tarihlerde yer sıkıntısı bulma telaşı yaşamadan, yüksek fiyatlar ile karşı karşıya kalmadan, tüm yıl beklediğimiz o keyifli ve huzurlu tatili gönül rahatlığıyla geçirebilmek için erkenden rezervasyon seçeneklerini şimdiden değerlendirip harekete geçmeliyiz.”


Ayrıca bu yıl Tatil.com’un toplam yurt içi otel satışlarının yüzde 35'inin erken rezervasyondan oluştuğunu belirten Tatil.com Genel Müdürü Levent Çardaklı, 2015 yılında yurt içi otel satışlarının yüzde 50'sinin erken rezervasyon döneminde yapılmasını hedeflediklerini söyledi.



Bu Haber 21.11.2014 - 10:06:31 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.