SunExpress, 2 milyondan fazla koltukla 2017 yaz sezonunu satışa açtı

SunExpress, 2 milyondan fazla koltukla 2017 yaz sezonunu satışa açtı
Türk Hava Yolları ile Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, 2 milyondan fazla koltuk arz edeceği 2017 iç hatlar yaz sezonunu yüzde 17 kapasite artışı ile satışa açtı. İzmir’den iç hatlarda 13 kente haftada 115 uçuş düzenleyecek olan Sunexpress, Antalya’dan ise haftada toplam 10 destinasyona 83 uçuş gerçekleştirecek.


SunExpress, 2 milyondan fazla koltukla 2017 yaz iç hat sezonunu satışa açtı. SunExpress Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Çalışkan, SunExpress’in İzmir ve Antalya’yı direkt tarifeli seferlerle hem Türkiye’de hem Avrupa’da en fazla noktaya bağlayan hava yolu olduğunu ifade etti. Çalışkan, “2017 yaz sezonunda, İzmir’den; İstanbul, Antalya, Diyarbakır, Van, Erzurum, Gaziantep, Samsun, Trabzon, Adana ve Kayseri, Kars, Konya ve Malatya’ya haftada 230 karşılık uçuş; Antalya’dan ise İzmir, İstanbul, Diyarbakır, Van, Erzurum, Gaziantep, Samsun, Trabzon, Adana ve Kayseri’ye haftada 126 karşılıklı uçuş gerçekleştireceğiz” dedi.

'TARİFELİ SEFERLERLE EN FAZLA TURİSTİ BİZ GETİRİYORUZ'


 
“Dış hat uçuşlarında da, SunExpress, hem İzmir’den hem de Antalya’dan en fazla uçuş gerçekleştiren hava yolu olmaya devam ediyor” diyen Çalışkan, SunExpress’in Akdeniz ve Ege bölgelerine tarifeli direkt seferlerle en fazla turist getiren hava yolu olduğunu vurguladı. Çalışkan, sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“2017 yaz sezonunda, İzmir’den yüzde 8’lik bir kapasite artışıyla Avrupa’da 26 noktaya haftada 130 direkt uçuş; Antalya’dan ise dış hatlarda, önceki yıla göre yüzde 23’lük bir kapasite artışıyla, Avrupa’da 33 noktaya haftada 280 uçuş gerçekleştireceğiz.  Bu uçuşlara baktığımızdan İzmir ve Antalya’yı hem iç hatlarda hem de dış hatlarda tarifeli seferlerle en fazla noktaya bağlayan hava yoluyuz. Aktarma merkezimiz İzmir ve merkezimiz Antalya’da mümkün olduğunca büyümeyi hedefliyoruz.”
 



Bu Haber 12.01.2017 - 10:56:17 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.