Starwood Hotels yeni bir markayı daha piyasaya sürüyor

Starwood Hotels yeni bir markayı daha piyasaya sürüyor
Starwood Hotels & Resorts Worldwide, Tribute Portfolio adlı yeni bir markayı daha piyasaya sürüyor.


TurizmGüncel

Yeni markayla birlikte Starwood'ün bünyesinde bulunan marka sayısı 10'a yükselecek. 4 yıldız + kategorisindeki otel aynı zamanda Starwood'un ikinci bağımsız otel markası olma özelliği taşıyor. Tribute markasıyla ilk otelin Miami'de aılacağı, Asheville, Kuzey Carolina; Nashville, Tennessee; Savannah, Georgia, Charleston, Güney Carolina'nın onu takip edeceği açıklandı.

Tribute'un diğerleri gibi sert bir marka olmayacağını belieten Starwood Marka Yönetiminden Sorumlu Başkan Yardımcısı Dave Marr, "Ancak bünyemize kimleri kattığımız konusunda da dikkatli olacağız. Görüntüsü güzel bir otelin değil, doğru yerde konumlanmış doğru otelin peşindeyiz" diyor.

Şirketin geçici CEO'su Adam Aron ise Tribute'un büyüme hedefinde olan Starwood için iyi bir niş ürün olduğunu söyledi. Aron, "Bağımsız otel yatırımcılarının 4 yıldız üstü bir otelle Starwood bünyesine katılma şansı yoktu. Bu markayla birlikte otelcilere inanılmaz bir fırsat sunuyoruz" dedi.

Starwood Hotels Kuzey Amerika ve Avrupa'da 2020'ye kadar 100 Tribute marka otel açmayı planlıyor. Söz konusu oteller, yüksek talep gören destinasyonlarda hayata geçirilecek. Wall Street Journal, markayı hayata geçirmek için Starwood'un 20 milyon dolar harcama yaptığını yazdı.

Starwood Hotels'in bünyesinde, St Regis, The Luxury Collection, W Hotels, Le Meridien, Westin, Sheraton, aLoft, Element ve FourPoints olmak üzere dokuz tane marka bulunuyor.



Bu Haber 17.04.2015 - 12:15:07 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.