Starwood Grubu, Bodrum'da lüks otel açacak

Starwood Grubu, Bodrum'da lüks otel açacak
Dünyanın en lüks otel zinciri olan St.Regis'in çatı şirketi olan dünyanın en büyük otel zincirlerinden birine sahip Starwood Grubu, Bodrum'da otel açmaya hazırlanıyor.


Nişantaşı'nda  St. Regis'in açılışını yapan;  Starwood Grubu'nun Avrupa, Afrika ve Ortadoğu Başkanı Michael Wale, Sabah gazetesinden Şelale Kadak'a bu yılki Türkiye projelerini anlattı:
  
Michael Wale, St. Regis, Sheraton ve diğer markalarıyla bu yıl toplamda Türkiye'de 5 otel açacaklarını ve toplam otel sayılarını 15'e çıkaracaklarını söylüyor. Türkiye'ye büyük ilgi göstermeleri, başta İstanbul'un büyüleyici tarihi ve kültürü olmak üzere ülkenin genelinde önemli bir seyahat noktası haline gelmesine bağlıyor. "İstanbul global bir şehir ve hedef pazarımız" diyor Wale. Starwood Grubu'nun Bodrum'da da lüks sınıfında bir otel açmak için araştırma yaptığını da öğreniyorum. 
 
Merkezi ABD'de olmasına rağmen otelleri ağırlıklı Avrupa, Uzakdoğu ve Ortadoğu'da bulanan Starwood, önümüzdeki günlerde Kazakistan'da da St. Regis oteli açıyor. Starwood, tüm dünyada 175 yeni otel açmak için geçen yıl anlaşmalar imzalamıştı. Wale, "Çin, Hindistan ve Türkiye gibi hızla gelişen ve şehirleşen ülkelerde yeni bir orta sınıf çıktı. Daha çok seyahat ediyorlar. Düşünün ki geçen yıl seyahat eden Çinli sayısı 200 milyonu buldu. Üstelik artık Paris, Londra gibi bilinen destinasyonlara da gitmiyorlar. Yeni yerler keşfetmek istiyorlar. O nedenle biz de grup olarak yeni bölgelerde oteller açacağız" diyor.


Bu Haber 11.04.2015 - 08:58:30 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.