Skal International İstanbul, Çanakkale gündemiyle toplandı

Skal International İstanbul, Çanakkale gündemiyle toplandı
Skal İstanbul Kulübü’nün her ay gerçekleştirdiği toplantının Şubat ayındaki gündemini 100’üncü yılı nedeniyle tarihimizin şanlı zaferlerinden Çanakkale Savaşı’na ilişkin planlanan etkinlikler oluşturdu.


SKAL International İstanbul Kulübü’nün Şubat ayındaki toplantısı, Skal International İstanbul Başkanı Feza Solaklar, As Başkan Bahar Birinci, Yönetim Kurulu Üyeleri Ayşe Önen, Selma Tatar ve Can Arinel’in yanı sıra Skal International Dünya Başkanı Salih Çene, Skal International Dünya Başkan Yardımcılari Nigel Pilkington ve David Fisher, Skal International İcra Kurulu Direktörleri, Skal International geçmiş Dünya Başkanı Hülya Aslantaş, USDF Başkanı Deniz Anapa’nın katılımı ile gerçekleştirildi.

Başkan Feza Solaklar, 90 üyenin katılımıyla gerçekleşen öğle yemeğinde konuşmasına başlamadan önce geçen ay hayatını kaybeden deneyimli turizmci ve rehber Abbas Ataman için bir anma konuşması yaptı. Solaklar konuşmasında, "Abbas Bey'i hep elinde fotoğraf makinesi ve yüzünde kocaman bir gülümseme ile hepimizin fotoğraflarını çekerken hatırlayacağız.  Toprağı bol olsun, ışıklar içinde yatsın" dedi.

Skal International İstanbul Kulübü'nün Çanakkale etkinliklerinin 27-28 Nisan tarihlerinde gerçekleştirileceğini ifade eden Solaklar,  Çanakkale Savaşı'nın 100. yılı için Kulüp tarafından gerçekleştirilecek etkinliklerinin Nisan ve Ağustos aylarında da devam edeceğini belirtti.

SKAL International İstanbul Kulübü’nün Şubat ayı toplantısında katılımcılar Skal Toast’u İspanyolca, Fransızca, İngilizce ve Türkçe olmak üzere dört dilde yaptılar.


Bu Haber 18.02.2015 - 12:29:08 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.