Ryanair paket tur pazarına iddialı girdi: Oyunun kurallarını değiştireceğiz!

Ryanair paket tur pazarına iddialı girdi: Oyunun kurallarını değiştireceğiz!
Bütçeli hava yolu şirketi Ryanair, bir tur operatörü ve bir konaklama şirketi ile birlikte kurduğu ''Ryanair Holidays'' isimli şirketle paket tur pazarına girdi. Uçuş, transfer ve konaklamayı bir arda sunan paket tatiller satmaya başlayan şirket, ''Tıpkı havacılıkta olduğu gibi paket tur pazarında da oyunun kurallarını değiştireceğiz.'' dedi.


TurizmGüncel - Dış Haberler

İnsanların paket turlara çok fazla para ödediiğini belirten Ryanair, paket tatiller satmaya başladı. Şirket tarafından yapılan açıklamada, Ryanair'in attığı yeni adımın piyasada bir dönüşüm yaşnamasını sağlayacağı ifade edildi.

BİR TUR OPERATÖRÜ VE BİR OTEL ŞİRKETİ İLE RYANAIR HOLIDAYS'İ KURDU

İspanya merkezli tur operatörü Logitravel ve konaklama şirketi Worl2Meet ile birlikte Ryanair Holidays adlı yeni bir şirket kuran Ryanair, satacağı paket turlara yüzde 100 müşteri koruması sağladığını ve ATOL güvencesinde olduğunu açıkladı.

İNGİLTERE, ALMANYA VE İRLANDA İLE İŞE BAŞLADI

İlk olarak İngiltere, İrlanda ve Almanya pazarlarında faaliyete başlayan Ryanair Holidays'in, 2017 yılında yeni pazarlara da gireceği kaydedildi.

''Always Getting Better'' (Her Zaman Daha İyiye) sloganıyla ilk olarak Ryanair Car Hire ve Ryanair Rooms bölümlerini hayata geçiren Ryanair, son olarak ise hava yollarına dönük dijital bir alt yapı sistemi olan Ryanair Labs'ı devreye aldı.

''PAKET TUR PAZARINDA OYUNUN KURALLARINI DEĞİŞTİRECEĞİZ''

Şirketin Pazarlama Müdürü Kenny Jacobs, ''Ryanair verdiği bütçeli uçuş hizmetiyle Avrupa'da hava yolu sistemini değiştirdi. Şimdi de sıra tatil pazarında. Müşterilerimize, düşük fiyatlı paket turların rakipsiz bir komninasyonunu sunuyoruz. Geniş bir yelpazede konaklama ve transfer fırsatlarını en uygun fiyatlara sağlıyoruz.'' dedi.




Bu Haber 01.12.2016 - 15:35:13 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.