Rusya'da kısıtlama getirilen Azur Air'den TurizmGüncel'e açıklama

Rusya'da kısıtlama getirilen Azur Air'den TurizmGüncel'e açıklama
Rusya Federal Havacılık Ajansı tarafından 20 Mart'tan sonrası için sertifikası sınırlandırılan Azur Air, gelişmeyle ilgili TurizmGüncel'e açıklama yaptı.


TurizmGüncel - Özel Haber

Azur Air tarafından yapılan açıklamada, Rusya Federal Havacılık Ajansı'nca 19 Mart sonrası için sertifikasını kısıtlama getirilen şirketin, bu tarih sonrasına bilet satışı yapmadığı ifade edildi. Açıklamada, ''Rusya’ nın uçuş kurallarına göre charter uçuşları için bilet kesimi uçuştan önce en erken 14 gün, en geç 3 gün önceden yapılmaktadır.'' denildi.



Azur Air'in 14 Şubat itibariyle gerekli tüm evrakları Rosavatsiya'ya teslim ettiği belirtilen açıklamada, getirilen kısıtlamanın en kısa sürede kaldırılmasının beklendiği kaydedildi.

Açıklamanın devamında şu noktaların altı çizidl:

''Öte yandan Azur Air Havayolları’nın operasyonunda ve planlarında bir şey değişmedi. Güney Sahalinsk’ten Kaliningard’a kadar geliimii uçus ağı, gğvenli uçus ve kaliteli servis ilkeleri ile Azur Air Havayolları Rusya’nın lider charter havayollarından biri ve ülke genelinde charter uçuslarının yaklaşıkk yüzde 30'unu gerçeklesşirmektedir.''


Bu Haber 24.02.2018 - 09:43:28 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.