Rusya-Mısır uçuşları en erken yıl sonuna doğru başlayacak

Rusya-Mısır uçuşları en erken yıl sonuna doğru başlayacak
Rusya Federasyonu Ulaştırma Bakanı Maksim Sokolov, Mısır otoritelerinin havalimanlarındaki güvenlik çalışmalarını ancak 2016'nın sonuna doğru tamamlayacaklarını açıkladı.


TurizmGüncel - Dış Haberler

Ekim ayında Rusya'dan uçuşların başlayacağına dair beklentileri suya düşen Mısırlı turizmcilere, şimdi de  Rus ulaştırma bakanından kötü haber geldi. Ulaştırma Bakanı Maksim Sokolov, Mısır otoritelerinin yıl sonuna doğru havalimanlarındaki güvenlik çalışmalarını tamamlama niyetinde olduklarını açıkladı. Bu da, Rusya'dan Mısır'a yaklaşık 2 ay daha uçuşların yapılamayacağı anlamına geliyor.

RUS HEYET ÜÇÜNCÜ KEZ MISIR'A GİDECEK

Mısır havalimanlarında alınan güvenlik önlemlerini incelemek üzere ikinci kez Mısır'a giden Rus uzman heyeti, Mısır otıritelerinden çalışmaların yıl sonuna doğru tamamlanacağı bilgisini aldıklarını aktardılar. Mısır'ın, çalışmaları tamamladıktan sonra Rus heyeti denetim için tekrar ülkeye davet etmesi bekleniyor.

RUS HAVA YOLU ŞİRKETLERİ BAŞVURU YAPMAYA BAŞLADI

Mısır destinasyonunun ne zaman açılacağı henüz netlik kazanmasa da, Rus hava yolu şirketleri bu ülkeye uçmak için izin başvurularında bulunmaya başladılar. TourDom'da yer alan habere göre, Anex'in hava yolu şirketi Azur Air, NordWing, Pegas Fly (Icarus) ve Yamal, Mısır'a uçuş izni almak için başvuruda bulundu.


Bu Haber 21.10.2016 - 10:56:30 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.