Rus uçağı şiddetli türbülansa girdi, çoğu Rus 27 yolcu yaralandı

Rus uçağı şiddetli türbülansa girdi, çoğu Rus 27 yolcu yaralandı
Aeroflot’un Moskova-Bangkok seferini yapan uçağının şiddetli bir türbülansa girmesi sebebiyle, çoğunluğu Rus 27 yolcu yaralandı.



TurizmGüncel – Dış Haberler

Su270 sefer sayılı ve 313 yolcusu bulunan Rus Aeroflot hava yollarına ait uçak, inişten 40 dakika önce şiddetli türbülansa girdi.

Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre, türbülansın açık havada gerçekleşmesi sebebiyle, kabin ekibinin yolcuları uyaracak vakti olmadı.

Daha önceden yapılan standart uyarılara rağmen kemerlerini bağlamamış olan yolcular türbülans sırasında koltuklarından fırlarken, olaya dair paylaşılan video ve fotoğraflarda uçak kabininin adeta birbirine girdiği görülüyor.



Olayda yaralanan yolculardan 24’ünün Rus vatandaşı olduğunu açıklayan Rusya’nın Tayland Büyükelçiliği, yaralıların uçağın Bangkok’a inmesinin ardından çeşitli hastanelerde tedavi altına alındığını duyurdu. Diğer 3 yaralının ise Tayland vatandaşı olduğu belirtildi.



Yaralıların vücutlarında çürükler ve kırıklar bulunduğu belirtilirken, 15 Rus vatandaşının tedavisinin ise devam ettiği açıklandı. Yaralılardan durumu ağır olanların ameliyata alınabileceği belirtiliyor.

Aeroflot, Moskova'dan Bangkok'a günde 2 sefer düzenliyor.



Bu Haber 01.05.2017 - 13:29:25 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.