Rus turistler kısa tatillerde en çok hangi 3 şehre seyahat ediyor?

Rus turistler kısa tatillerde en çok hangi 3 şehre seyahat ediyor?
OneTwoTrip, Rus turistlerin kısa süreli tatillerde en çok seyahat ettiği 3 şehri açıkladı...



Turizm Servisi OneTwoTrip uzmanlarının 2016 Haziran - 2017 Haziran döneminde rezerve edilen uçak bileti ve otel odaları verilerine dayanarak hazırladığı araştırmaya göre, Rusyalı turistlerin en çok ziyaret ettiği şehir Minsk. Belarus başkentine gidiş-dönüş uçak bileti fiyatı 10 bin 100 ruble, günlük otel ücreti 3 bin 500 ruble. Minsk ve Kiev'i 15 bin 300 ve 3 bin rublelik fiyatlara sahip Tiflis takip ediyor. Riga dördüncü, Paris beşinci sırada.

TürkRus'ta yer alan habere göre, Rusya ile Ukrayna arasında yaşanan gergin döneme rağmen, Rus turistlerin birkaç günlük ziyaretler için en çok tercih ettiği şehirler arasında Kiev ikinci sırada. Rusya şehirlerinden Kiev'e gidiş-dönüş uçak bileti fiyatı ortalama 12 bin 800 bin ruble. Günlük otel ücreti ise 2 bin 700 ruble.

Ülke içinde gerçekleştirilen kısa süreli seyahatlerde Moskova lider. Rusya'nın diğer şehirlerinden Moskova'ya gidiş-dönüş uçak bileti ortalama fiyatı 8 bin 200, günlük otel ücreti ise 3 bin 200 ruble. En popüler ikinci destinasyon Soçi. St. Petersburg üçüncü sırada. Bu üçlüyü Kaliningrad ve Krasnodar takip ediyor.


Bu Haber 20.07.2017 - 10:26:00 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.