Rus futbol takımları Türkiye kampını iptal ediyor

Rus futbol takımları Türkiye kampını iptal ediyor
Çok sayıda Alman futbol takımının Türkiye kampını iptal etmesinin ardından, Rusya'daki bazı futbol kulüpleri de Türkiye'de yapmayı planladıkları kampları iptal etti.

 
Yaşanan terör olaylarının ardından Rus futbol takımları da Türkiye’de yapmayı planladıkları kampları birer birer iptal ediyor. TürkRus'un Sovyetski adlı spor gazetesinden aktardığı habere göre, Rusya’nın Premier Liginindeki Lokomotif Moskova takımının ardından Krasnodar ve Zenit de Türkiye kamplarını iptal etme kararı aldı.

Lokomotif kulübünün resmi sitesinden yapılan açıklamada, Belek’te yapılması planlanan kampın yerinin İspanya olarak değiştirildiği duyuruldu.

Lokomotif Teknik Direktörü Yuri Semin, “bilinen nedenlerden dolayı takımı garantiye almak için” bu kararın alındığını söyledi.

Zenit ise Türkiye yerine Dubai’de kampa girdi.

Bu iptal kararlarının, kış dönemini futbol kampları ile doldurarak ayakta kalan pek çok otel için büyük darbe olacağı vurgulanıyor.


Bu Haber 12.01.2017 - 09:49:28 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Majesty 12.01.2017 - 10:35

    Antalyada turizm bitti diyorum israrla... acikhotel kalmadi neredeyse misafir yok yok yok belekte takim kalmadi bugun itibariyla saygilar

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.