Rus basını: Putin çok iyi Türkiye reklamı yaptı

Rus basını: Putin çok iyi Türkiye reklamı yaptı
Alanya Turizm Tanıtma Vakfı 11-16 Mart tarihleri arasında Rusya’da düzenlenecek olan iki farklı turizm fuarında boy gösterecek.




14-16 Mart tarihleri arasında düzenlenecek olan Rusya’nın en büyük fuarı MITT Moskova öncesinde farklı bir salonda düzenlenen Intourmarket Moskova Fuarı’nda Bakanlık çatısı altında Alanya tanıtımı yapılıyor. Alanya’yı, fuarda  Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) adına Vakıf Başkan Yardımcısı Mehmet Dahaoğlu temsil ediyor. Her iki fuarda da Alanya tanıtımı yapacak olan ALTAV, 11-13 Mart tarihleri arasında yapılan Intourmarket Moskova’nın hemen ardından başlayacak olan MITT Moskova’ya ise özel tasarlanmış büyük Alanya standıyla katılım gösterecek.


 
'PUTİN ÇOK İYİ TÜRKİYE REKLAMI YAPTI'

Intourmarket’in Rusya’da 12’nci kez düzenlendiğini söyleyen Dahaoğlu, “100 metrekarelik Bakanlık standı çatısı altında Alanya tanıtımı yapıyoruz. 2015 yılında 78 bin 500, 2016 yılında da 72 bin 500 kişinin ziyaret ettiği fuarın bu yılki hedefi 80 bin ziyaretçi” dedi. Rus Devlet Başkanı Vladimir Putin’in önceki gün yaptığı açıklamasında daha önce Türkiye’de birkaç kez tatil yaptığını ve her defasında çok iyi izlenimlerle ayrıldığını söylemesinin fuar atmosferine çok olumlu yansıdığını bildiren Dahaoğlu, “Rus basını bu açıklamalar sonrasında Putin’in çok iyi Türkiye reklamı yaptığını yazdı” dedi. Öte yandan aynı zamanda ALTAV Başkanı olan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel de 13 Mart itibarıyla tanıtım çalışmalarına dahil olarak görüşmeler yapacak. 

 



Bu Haber 12.03.2017 - 10:52:00 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.