Rixos ile Rus şirket arasında anlaşma imzalandı

Rixos ile Rus şirket arasında anlaşma imzalandı
Rixos otelleri ile Rus fitness spor kulübü World Class arasında anlaşma imzalandı. Anlaşmaya göre World Class, 3 yıl içerisinde Rixos'a ait tüm otellerin spor salonlarını baştan oluşturacak ve eğitmenlere dersler verecek.


Gazetem.Ru'da yer alan habere göre, ilk proje bu senenin başında Rixos Sungate''te Türkiye’de başlatılacak. Antrenörlerin eğitimi grup programları, fonksiyonel antrenman, su programları, çocuk fitnessı, PT ve Soft Fitness olmak üzere fitnessin en aktüel alanlarında gerçekleşecek.



Rus Fitness Grubu Genel Müdürü Nikolay Pryanişnikov, “Hizmet piyasasının küresel oyuncusu olan Rixos Hotels ile stratejik partnerlik yapmaktan dolayı memnuniyet duyuyoruz. Teknolojilerimiz ve ciddi tecrübelerimiz Rixos’un tüm misafirlerine tatillerini verimli geçirme imkanı sağlayacak, tatilde bile sporlarına ara vermeyecekler” diye konuştu.

TAMİNCE: HİZMET YELPAZESİNİ GENİŞLETECEĞİZ

Rixos Hotels Yönetim Kurulu üyesi Akif Tamince ise, “World Class ile İş birliği bizim için büyük önem taşıyor ve bu işbirliği otellerimizin sunduğu spor hizmetlerini yeni kaliteli bir düzeye çıkaracak. Bu işbirliği misafirlerimize otellerimizde dünya sınıfında fitness yapma imkanı sunacak ve böylelikle sunduğumuz hizmet yelpazesini genişleteceğiz. Rixos’un tüm otelleri en yüksek hizmet kalitesi, inovasyon konseptleri ile farkını ortaya koyuyor” dedi.

Her sene Rixos’un otellerinde en iyi eğitmenlerin katılımıyla World Class fitness haftaları gerçekleştirilecek ve misafirler arasında çeşitli spor disiplinlerinde yarışmalar düzenlenecek. Ayrıca Rixos otelleri fitness turlarının düzenlenmesi ve kulüp üyelerinin kampları için temel üssü haline gelecek.  Bunun yanı sıra World Class müşterileri için otellerde özel konaklama koşulları geçerli olacak.


Bu Haber 01.03.2018 - 10:13:05 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.