Ritz Carlton, bu videoyla sosyal medya kampanyası başlattı

Ritz Carlton, bu videoyla sosyal medya kampanyası başlattı
Lüks bir otelcilik şirketi, markasını Çin'in oldukça yetenekli sanatçılarıyla nasıl canlandırır ve nasıl unutulmaz bir gösteri ortaya koyar? Şanghay'da spontane akrobasi gösterileri sunmak üzere ülkenin en iyi gösteri sanatçıları topluluklarından biriyle anlaşan The Ritz Carlton, bu şahane videoyu küresel bir dijital izleyici topluluğu ile paylaşıyor.

 
The Ritz-Carlton, Şanghaylı göstericiler tarafından sergilenen doğaçlama performanslardan oluşan iki buçuk dakikalık bir video yayınladı. Mandarin Çincesinde gizemli ve merak dolu anlamına gelen "Miao" isimli bu gösteri, iki konuğun Ritz Carlton otellerinden birinde gerçekleştirdikleri unutulmaz ziyareti anlatıyor. 
 
http://www.ritzcarlton.com/en/LetUsStay/Experiences/Miao.htm
 
Video, The Ritz Carlton deneyimini, günümüzün sosyal medya meraklısı konuklarını heyecanlandırabilecek yeni ve beklenmedik bir biçimde canlandırmak amacıyla hazırlandı. Video, göstericilerin kuliste bu büyülü akşam için hazırlanmalarıyla başlıyor. Belboyların sıcak karşılamasından şarkı söyleyen şefe ve muhteşem büyük finale kadar muazzam görüntüler içeren video boyunca göstericiler dans ediyor, şarkı söylüyor ve Pudong'daki The Ritz Carlton Şanghay'ın dışında bulunan canlı bir izleyici kitlesinin önünde akrobatik bir performans sergiliyor.  
 
 
The Ritz-Carlton Satış ve Pazarlama Kurulu Başkanı Ed French, konu hakkındaki düşüncelerini şu sözlerle ifade ediyor: "Bu enerjik performans, zengin mirasımızın altını çizmek ve her gün konuklarımıza muhteşem anılar yaşatan hanımefendi ile beyefendileri içeren bir paylaşımda bulunmak için oldukça iyi bir yöntem". "Gösteri sanatları evrenseldir, biz de değerlerimizi lüks bir markadan beklenmeyecek bir biçimde güçlendirmek için özellikle sosyal medya ve dijital alanda bu kampanyayı başlattık". 
 
Tiyatrovari ve kostümlü canlı gösteriler, izleyicileri Çinli akrobatların uluslararası gösteri sanatlarıyla birleşen, eşi benzeri olmayan bir koreografinin içine çekiyor. Gösteriler aynı zamanda izleyicileri, sosyal medya kanallarında markanın #RCMemories hashtag'iyle kendi deneyimlerini paylaşmaya teşvik etme amacı da taşıyor.
 
Bir yılı aşkın süredir sergilenmekte olan gösteriler, bir çiftin Ritz Carlton otellerinden birine giriş yapmasıyla başlayarak otelde kalma süreleri boyunca deneyimledikleri diğer aşamalarla devam ediyor. French, sözlerine şu şekilde devam ediyor: “Otelimizde çalışan hanımefendi ve beyefendiler, konuklarımızı birbirinden özel anılarla şaşırtmak ve memnun etmek için ellerinden gelenin fazlasını yapıyorlar. Bu video, çalışanlarımızın müşterilerimize muhteşem deneyimler yaşatmaları için kendilerine sunduğumuz yetkileri gözler önüne sererken, sunduğumuz hizmetin orijinalliğine dair de fikirler veriyor”. 
 
 


Bu Haber 22.07.2014 - 16:25:23 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.