Rezidor'un Türkiye'deki otellerine 'Safehotels' sertifikası

Rezidor'un Türkiye'deki otellerine 'Safehotels' sertifikası
Carlson Rezidor Oteller Grubu üyesi Radisson Blu Bosphorus Hotel İstanbul, Radisson Blu Conference & Airport Hotel İstanbul ve Radisson Blu Hotel İstanbul Asia otelleri, güvenlik danışmanlığı şirketi Safehotels'in sertifika sürecini tamamlayarak Safehotels bağımsız sertifikasına sahip oldu.


Safehotels sertifikası, otelin, misafir güvenliğinin temel unsurlarına odaklandığını doğruluyor ve bir kaza ya da acil yardım durumunda, uygun müdahale planları olduğunu gösteriyor.

Carlson Rezidor Oteller Grubu'nun 2014 yılı Aralık ayında dünyaca tanınan güvenlik danışmanlığı şirketi Safehotels ile imzaladığı anlaşma çerçevesinde, bağımsız sertifika programını misafirlerinin, çalışanlarının ve sahiplerinin yararına kullanan ilk uluslararası büyük otel grubu oldu. Radisson Blu Bosphorus Hotel İstanbul, Radisson Blu Conference & Airport Hotel İstanbul ve Radisson Blu Hotel İstanbul Asia otelleri resmi Safehotels sertifika sürecini tamamladı ve Premium seviyede sertifika ile ödüllendirildi.

Radisson Blu Bosphorus Hotel İstanbul Genel Müdürü Sonja Dive-Dahl konuya ilişkin yaptığı açıklamada “Bu sertifikayı almaya hak kazanmak bizim için büyük bir onur. Servisimiz ve misafirlerimize gösterdiğimiz özenle birlikte güvenlik konusu bizim odağımızda yer alıyor. Safehotels bağımsız sertifikasına sahip olarak güvenilir ve uluslararası tanınmış standartlara sahip olduğumuzu onaylatmış olduk.” dedi.

Safehotels Alliance AB CEO’su Hans Kanold ise "Safehotels sertifikası, otelin, misafir güvenliğinin temel unsurlarına odaklandığını doğruluyor ve bir kaza ya da acil yardım durumunda, uygun müdahale planları olduğunu gösteriyor. Bu sertifika otelin misafirlerinin güvenliğinin gerçek anlamda sağlandığının önemli bir katını niteliğindedir. Carlson Rezidor Otel Grubu, Safehotels tarafından gerçekleştirilen bağımsız denetimlerle ve yıllık olarak alınan sertifikayla iletişim değerini güçlendirdi; imzalanan anlaşma ile yüksek iç güvenlik önemlerini bir adım daha ileri taşımış oldu." şeklinde konuştu.

Avrupa, Orta Doğu ve Afrika’da seçilen Carlson Rezidor Otel Grubu 70’ten fazla otelin Safehotels sertifika programına dahil olması planlanıyor.


Bu Haber 20.04.2015 - 10:23:21 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.