Renaissance Polat İstanbul Hotel'in yeni genel müdürü Yakup Sertbaş

Renaissance Polat İstanbul Hotel'in yeni genel müdürü Yakup Sertbaş
Renaissance Polat İstanbul Hotel’in Genel Müdürlüğü görevine Haziran 2015 itibarıyla Yakup Sertbaş getirildi.

 1989-1995 yılları arasında sırasıyla Klassis Hotel, Swissotel, Hyatt Regency gibi turizm sektörünün seçkin markalarında görevler üstlenen Yakup Sertbaş, 1996 yılında itibaren Renaissance Polat İstanbul Hotel bünyesinde  çalışmaya başladı. Gece Müdürü, Ön Büro Müdür Yardımcısı, Ön Büro Müdürü, Operasyon Müdürü ve en son Genel Müdür Yardımcısı görevlerinde bulundu.


Turizm sektöründeki başarılı yatırımları ile dikkat çeken   Polat Turizm Otelcilik’in bünyesinde yer alan Renaissance Polat İstanbul Hotel’de ki yeni görevine Haziran ayı itibarıyla atanan Yakup Sertbaş; uluslararası otel zinciri Marriott’un da marka gücü ile hizmet sektöründe farklı bir yerde olmak ve koşulsuz misafir ve çalışan memnuniyetini sağlamak için belirlenecek hedeflerin her gün bir adım daha ileriye taşınması gerektiğini belirtti. Otelin Kasım 2015 tarihi ile renovasyona girerek tamamen yenileneceğinin altını çizen Sertbaş;  benimsemiş olduğu misyon doğrultusunda gelecekteki çalışmalarını şekillendireceğini sözlerine ekledi.

Anadolu Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği  eğitimi alan Yakup Sertbaş; ayrıca çoğu uluslararası kuruluşlar tarafından sağlanan sertifika programlarına katılmış olup İngilizce ve Almanca bilmektedir.


Bu Haber 22.06.2015 - 10:53:59 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.