Radisson Blu’nun İstanbul’daki yeni oteli açıldı

Radisson Blu’nun İstanbul’daki yeni oteli açıldı
Radisson Blu’nun en yeni üyesi Radisson Blu Ottomare Hotel Ataköy, resmi açılışını gerçekleştirdi. Rezidor Hotel Group’un Türkiye’deki yatırımının en yeni halkası, grubun Radisson markası ile işlettiği yedinci oteli.


Radisson Blu’nun İstanbul’daki yedinci oteli Radisson Blu Ottomare Hotel Ataköy’ün resmi açılışı, Genel Müdür Eylem Fındık ve SB Grup Yönetim Kurulu Üyesi Ebru Özel’in ev sahipliğinde Rezidor Hotel Group yöneticileri, iş ortakları, sanat, cemiyet ve iş dünyasının önde gelen isimlerinin katıldıkları açılış davetiyle gerçekleşti.

 
'FARK YARATMAK DETAYLARDA SAKLIDIR'
 
Hem tarihi yarımadaya hem de Atatürk Havalimanı ve İstanbul’un en önemli fuar ve iş merkezlerine yakın bir lokasyonda yer aldıklarını belirten Radisson Blu Ottomare Hotel Ataköy’ün Genel Müdürü Eylem Fındık, fark yaratmanın detaylarda saklı olduğu ilkesinden yola çıkan hizmet anlayışı ile rakiplerinden ayrıldıklarını ifade etti. Fındık, yenilikçi servis anlayışının yanı sıra modern ek hizmetleriyle bulundukları bölgeye yeni bir soluk getireceklerini belirtti.
 
'HEM İŞŞ HEM DE TURİZM PAZARINA HİZMET EDECEĞİZ'
 
SB Grup Yönetim Kurulu Üyesi Ebru Özel ise “İstanbul’a ikonik bir turizm eseri kazandırabildiğimiz için çok muyluyuz. Radisson Blu markası iş birliğiyle kentimize hem iş hem de turizm pazarına hizmet edebilecek eşsiz bir otel armağan edebilmenin gururunu yaşıyoruz. Grubumuzun İstanbul’daki bu yatırımı Türk turizmine hizmet edecek. Sektörün yaşadığı zorlukları, yeni pazarlara açılarak, misafirlere unutamayacakları bir deneyim yaşatarak atlatacağız.” diyerek yeni otelin İstanbul’a iş ya da gezi amacıyla gelen tüm yerli ve yabancı misafirlere unutamayacakları bir konaklama deneyimi yaşatacak şekilde tasarlandığını ifade etti.

 
DÜNYADAKİ EN BÜYÜK İKİNCİ YÖNETİM BÖLGESİ
 
Açılış için Türkiye’ye gelen Rezidor Otel Grubu Orta Doğu ve Türkiye Bölge Başkanı Mark Willis de Türkiye’nin de bağlı olduğu Avrupa, Orta Doğu ve Afrika bölgesinin operasyonda olan 393, inşaatı devam eden 105 oteliyle Carlson Rezidor Hotel Group’un dünyadaki ikinci büyük yönetim bölgesi olduğunu vurgulayarak şunları söyledi:

”Bu bölgede 80’den fazla ülkede 87 bin 687 oda ile bölgenin en kuvvetli otel grubu olmaktan mutluluk duyuyoruz. Radisson Blu markasının, bu portföy içinde çok önemli bir yer tutuyor, EMEA bölgesinde misafirlerimize arz ettiğimiz odaların yüzde 82’den fazlasında Radisson Blu markasının imzası var. Ve bu imza, son teknolojinin kullanıldığı, ikonik, stilistik ve sofistike bir konaklama deneyiminin ve son yenilikçi bir gastronomi yolculuğunun da garantisi olarak karşımıza çıkıyor. Ben de yeniden Türkiye’de olmaktan ve grubumuzun Türkiye’deki en yeni oteli Radisson Blu Hotel Ottomare İstanbul Ataköy’ün açılışını sizlerle birlikte gerçekleştirmekten büyük mutluluk duyuyorum.” dedi.



Bu Haber 30.05.2016 - 10:11:15 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Turizmci 30.05.2016 - 01:27

    Zeytinburnu Kazlıçeşme"de yer alan bu otel nasıl Ataköy oluyor? Gelen misafir bunu farkettiği zaman nasıl bir açıklama yapılacak, merak ediyorum

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.