Qatar Havayolları'ndan IATI'ye ödül

Qatar Havayolları'ndan IATI'ye ödül
Qatar Havayollları, Türkiye’ye yaptığı uçuşların 10. yılını kutlamak amacıyla düzenlediği gecede IATI'yi ödüllendirdi.

 
 
Four Seasons Hotel Bosphorus’da gerçekleştirilen etkinlik, Qatar Airways’in 26 Ekim 2014 tarihinde İstanbul Sabiha Gökçen havalimanına başlatacağı ekstra uçuşların öncesine denk geldi.
 
IATI Türkiye'de en fazla Qatar Havayolları uçak bileti satışı gerçekleştiren satış partneri  olarak bu ödüle layık görüldü. IATI, havayollarından ve diğer seyahat ürünü tedarikçilerinden aldığı ürünleri online bir platform da toplayıp tüm dünya üzerindeki acente ve son kullanıcılara ulaştırıyor.
 
Konuyla ilgili görüşlerini ileten IATI Global Satış ve İş Geliştime Direktörü Burak Akpınar, Ortadoğu'nun en iyi havayolu ödülüne sahip Qatar Havayolları tarafından ödüllendirilmekten dolayı büyük onur duyduklarını belirtti.
 
Kuruldukları yıldan itibaren Türkiye'de uçak bileti satışı konusunda liderliği devam ettirdiklerinin altını çizen Burak Akpınar, hedefleri doğrultusunda emin adımlarla ilerlediklerini ifade etti.  Türkiye, Almanya, Rusya, Ukrayna ve yakın coğrafyalarda 32 farklı ülkede faaliyet gösterdiklerini belirten Akpınar, hedeflerinin IATI'yi Avrupa, Asya ve Afrika'nın lider "online seyahat platformu" haline getirmek olduğunu söyledi.
 
Türkiye'de sadece Qatar Havayolları'nın değil, tüm havayollarının en büyük satış partneri olduklarını iafade eden  Akpınar, IATI'nin başarısının altında yatan faktörlerin, vizyon, teknoloji ve partnerlerle yakın işbirliği olduğunu açıkladı.
 
IATI Seyahat Sistemi 32 ülkede 15 bin acente tarafından kullanılıyor  ve günde 12 binden fazla seyahat işlemi gerçekleştiriyor. 
Qatar  Havayolları  şirketi, Dünyanın En İyi Business Class ödülüne, Dünyanın En İyi Business Class Havayolu Bekleme Salonu Ödülüne ve Orta Doğunun En İyi Havayolu Şirketi Ödülüne sahip.


Bu Haber 17.09.2014 - 13:59:51 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Kemal Yetkin 17.09.2014 - 08:07

    Sevgili Burak ve Iati çalışanları , tebrik eder , başarılarınızın devamını dilerim . Istanbul acentalarının yanında 1. ilk ödülünü almanızda farklı bir başarı )))

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.