Putin yüzde 76 ile yeniden devlet başkanı: Her şey, hepimiz değişiriz!

Putin yüzde 76 ile yeniden devlet başkanı: Her şey, hepimiz değişiriz!
Rusya'da milyonarca seçmen devlet başkanlığı seçimleri için oy kullandı. Putin seçimden büyük bir zaferle çıkarken, eksi 12 derecede destekçilerine seslendi.


109 milyon kayıtlı seçmenin bulunduğu Rusya Federasyonu'nda başkanlık seçimleri tamamlandı.



PUTİN OYLARIN YÜZDE 76'SINI ALDI

Oyların yüzde 76.66'sını alan Vladimir Putin 6 yıl daha ülkeyi yönetmek için Rus hakından vize alırken, diğer adayların çok fazla varlık gösteremediği görüldü.

Seçimde Rusya Federasyonu Kominist Partisi'nin adayı Pavel Grudinin oyların yüzde 11.80'ini alırken, ırkçı aday Vladimir Jirinovsky ise yüzde 5.66 oy aldı.

ZAFER KONUŞMASI: HER ŞEY, HEPİMİZ DEĞİŞİRİZ!


Katılımın yüzde 67 olarak belirlendiği seçim sonrası taraftarlarına bir zafer konuşması yapan Vladimir Putin, İngiltere ile Rusya arasında büyük gerilime, hatta diplomatların sınır dışı edilmesine neden olan Skripol olayına da değindi. Eski Rus ajanı Sergei Skripal'ın Rusya tarafından zehirlendiğine ilişkin iddiaların saçmalık olduğunu ifade eden Putin, İngiltere ile birlikte olayı soruşturmaya hazır olduklarını ifade etti. Putin konuşmasında, İngiltere ile birlikte çalışmaya hazır olduklarını da ifade etti.

Vladimir Putin, bir gazetecinin, 'yeni Putin'le mi, eski Putin'le mi karşılacağız?'' şeklindeki sorununa ise, ''Her şey, hepimizi değişiriz'' yanıtını verdi.


Bu Haber 19.03.2018 - 10:06:51 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.