Precision Air, Hitit Bilgisayar Hizmetleri ile yollarını birleştirdi

Precision Air, Hitit Bilgisayar Hizmetleri ile yollarını birleştirdi
Tanzanya’nın, havayolu endüstrisinde lider şirketi Precision Air, 6 Nisan tarihinde, dünya havayolu PSS (Yolcu Servis Sistemi) endüstrisinin liderlerinden başarılı yazılım şirketi Hitit Bilgisayar Hizmetleri ile yollarını birleştirdi.


Envanter kontrolü,  dinamik ücretlendirme, ek hizmet satışı, hızlı entegrasyon ve çoklu dağıtım kanalı olanakları sunması, havayollarına, değişen piyasa koşullarına uyum sağlamaları ve ek gelir olanaklarından yararlanmaları konusunda esneklik ve kontrol sağlayan Precision Air, Yolcu Hizmetleri  Sistemi  (PSS) sağlayıcısı olarak Hitit’in Crane PAX, PSS çözümünü tercih etti. Precision Air, Hitit'in envanter yönetimi, ücretlendirme, rezervasyon, biletleme (Crane PAX), sadakat yönetimi (Crane PAX Sadakat Yönetimi ) ve yolcu kalkış sistelerini kullanmaya başladı.

Precision Air’in ticari direktörü Robert Owusu, “Pek çok yazılım sistemi içinden Hitit’i tercih etmemizin sebebi, çok yönlü, güvenilir, kullanıcı dostu ve çok başarılı bir sistem sunuyor olmasıdır. Precision Air, Hitit’in Crane PAX çözümünü kullanarak, dünyadaki pek çok yerdeki interline ortaklarıyla kesintisiz şekilde bağlantı kuruyor olacak. İnanıyoruz ki, Crane PAX’in zengin fonksiyonel özellikleri ve esnekliği, Precision Air’in  yüksek  yolcu hizmet  standartları ile birleşince, güçlü bir dinamizm ortaya çıkacak.” dedi.

Hitit CEO’su Nur Gökman ise: “Precision Air’in  havayolu PSS sağlayıcısı olarak Hitit Bilgisayar Hizmetleri’ni seçmesi bizi çok heyecanlandırdı ve mutlu etti. İnanıyoruz ki,  havayolunda uzman, güçlü takımımız ve Crane PAX’ın üstün özellikleri sayesinde, Precision Air,  çok kısa zamanda GDS’ler üzerinden satış yapabilir olacak ve tüm dünya acentelerine açılarak dağıtım ve satış kanallarındaki satışlarını arttıracak. Onlar bizim ürünlerimizi kullanarak geliştikçe, biz de onlarla birlikte büyüyor olacağız.” şeklinde yorum yaptı.




Bu Haber 25.04.2016 - 11:03:40 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.