Post Office araştırdı: Her şey dahil oteller gerçekten ucuz mu?

Post Office araştırdı: Her şey dahil oteller gerçekten ucuz mu?
Her şey dahil tatillerinin ucuz olduğuna dair genel kanının aksine, bu konseptin aslında o kadar da ucuz olmadığını gösteren bir araştırma yapıldı.


TurizmGüncel

İngiliz Post Office Travel Money tarafından hazırlanan "Her şey dahil tatil raporu"na göre, her şey dahil tatil satın alanlar gittikleri yerlerde ortalama 233 pound extra harcama yapıyor.

Yapılan araştırmaya göre, her üç aileden biri her şey dahil aile tatili planlarken, tatile çıkan her üç kişiden ikisi gittiği yerlerde ekstra harcamalarda bulunuyor. Araştırmaya katılanların yüzde 69'u yerel restoranlarda yemeğe ortalama 62 pound para harcadıklarını belirtirken, alkollü içeceklere harcadıkları miktarın 42 pound olduğunu, şarap, su, dondurma gibi maddelerle bu tutarın 233 pounda çıktığını ifade ediyorlar.

Resortlerde konaklayanların beşte ikisinin yabancı içki markalarına 43 pound ödediğini gösteren araştırmaya göre, turistlerin üçte biri şarap için 44 pound, üçte biri ise su için 27 pound ödüyor. Katılımcıların onda biri ise değişik kokteyller için ekstradan 41 euro harcadığını açıklamış.

Post Office Travel Money Başkanı Andrew Brown, "son dört yıldır yaptığımız araştırmaya göre, her şey dahil resortler mşterinin beklentisinden daha az şey sunuyor. Bu nedenle tatilcilerin, her şey dahile nehil olup neyin dahil olmadığını iyi araştırması gerekiyor" dedi.


Bu Haber 06.07.2015 - 14:32:07 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.