POLNET bozuldu, yolcular uçağını kaçırdı

POLNET bozuldu, yolcular uçağını kaçırdı
Atatürk Havalimanı’nda sabah saatlerinde meydana gelen POLNET Bilgi Sistemi’nde meydana gelen arıza nedeniyle uzun bir süre yurda giriş çıkış yapılamazken, yolcular pasaport kontrol noktaları önünde saatlerce beklemek zorunda kalırken, bazı yolcular da uçağını kaçırdı.

 
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı tatili nedeniyle hafta sonunu yurt dışında geçirmek isteyen yolcular Atatürk Havalimanı’nda kötü bir sürprizle karşılaştı. Hürriyet'ten İbrahim Yıldız'ın haberine göre, sabahın erken saatlerinde yolcuların pasaport bilgilerinin girildiği POLNET Bilgi Sistemi’nde bir arıza meydana geldi. Arıza uzun bir süre giderilmeyince yurda giriş ve çıkışlarda uzun kuyruklar oluştu. Sabah 05.00’da başlayan POLNET Arızası nedeniyle bazı yolcular uçaklarını kaçırmak zorunda kaldı. Atatürk Havalimanı’ndaki pasaport kuyrukları terminal giriş kapısına kadar ulaştı.
 
YOLCULARIN SAATLERCE SÜREN KUYRUK ÇİLESİ
 
Yetkililerin kendileriyle hiçbir şekilde ilgilenmediğini söyleyen yolcular, "Tam bir rezillik. Sabah 06.00’da Atatürk Havalimanı’na geldik. Hiçbir yetkili bizimle ilgilenmiyor ve burada görevli bile görmedik" dediler. Üsküp’e gitmek için sabah Atatürk Havalimanı’na gelen Cemil Tayman ise, "Sabah 06.00’dan beri burada bekliyorum. Saat 07.30 oldu uçağı kaçırma ihtimalimiz var ama herhalde bize bir kolaylık tanıyacaklardır" diye konuştu.
 



Bu Haber 19.05.2016 - 10:36:23 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.