Plus Hotel sektöre hızlı girdi, Cihangir’den sonra şimdi de Bostancı’da

Plus Hotel sektöre hızlı girdi,  Cihangir’den sonra şimdi de Bostancı’da
Plus Hotel Managing Partner Mert Osman Can, altı ay önce kurdukları butik otel zincirini Turizm Güncel’e anlattı


Eda Özsoy - TurizmGüncel

6 ay önce Cihangir’de açtıkları 12 daireli suitle sektöre adım attıklarını belirten Can, amaçlarının kişiye özel servis vermek olduğunu ifade etti. İstanbul’un Avrupa yakasında prova yaptıktan sonra Bostancı’da 65 odalı bir inşaatı tamamlamak üzere olduklarını kaydeden Can, Anadolu yakasında daha iş dünyasına yönelik hizmet vermeyi planlandıklarını söyledi.

Plus Otel’in yatırımlarına orta ölçekli ve butik projelerle devam edeceğini bildiren Can, “Misafir memnuniyeti bizim önceliğimiz. “İyi hizmet, iyi fiyat, mutlu misafir” üçlüsüne inanıyoruz. Plus Hotel’i konumlarken de bunu hedefledik. Sektörde bu anlamda bir boşluk olduğunu düşündüğümüzden bu segmente yoğunlaştık. Abartısız ama şık, lüks değil ama kaliteli ve samimi olmayı istedik. Klişe bir tabir olan ‘evinizde hissedin’ mesajını gerçek anlamda yaşatmayı istedik. Kalite-hizmet-fiyat dengesini korumayı taahhüt ediyoruz” dedi.

Çok kısa bir sürede öz sermaye ile hareket ettiklerini kaydeden Mert Osman Can şöyle devam etti: “Uzun soluklu işler yapmak istiyoruz. İstanbul’un her iki yakası da önceliğimiz olacak. Yine Taksim bölgesinde yatırım yapabileceğimiz alanları araştırıyoruz. İstanbul’un yanı sıra Plus Hotel’i Kaş ve Çeşme’ye de taşımak için girişimlerde bulunuyoruz.”





Bu Haber 17.11.2014 - 19:33:58 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • NECDET CAN 21.11.2014 - 09:34

    HAYIRLI OLSUN CANIM......BOL KAZANÇLAR DİLİYORUM

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.