Pegas: Rusya'dan Ege'ye dönük talepler artıyor

Pegas: Rusya'dan Ege'ye dönük talepler artıyor
Pegas Touristik CEO'su Anna Podgornaja, Rus turistin Ege'ye dönük ilgisinde artış olduğunu açıkladı.

 
Anna Tcherniavskaia - TurizmGüncel

2014 yılının ilk üç ayında rezervasyonlarda bir daralma olmasına rağmen Türkiye'nin Rusya'da yaz aylarında lider konuma gelmeyi başardığını belirten Anna Podgornaja, Türkiye'ye yıl boyunca operasyon yaptıklarını ifade etti. Podgornaja, "Türkiye Rusya'da lider konumdaki bir destinasyon. En büyük ilgi de Antalya ve Ege kıyılarına. Antalya bölgesinde en çok Kemer ve Belek bölgelerini tercih eden Rusların, Ege'ye dönük taleplerinde de son yıllarda ciddi bir artış var. Marmaris, Bodrum ve Kuşadası gibi destinasyonlar ön plana çıkmaya başladı. Biz de turistlerin tercihlerini göz önüne alarak ona göre kapsamlı programlar oluşturduk" dedi.

Rusya'nın güney bölgelerinde yaşayan insanların 3 - 4 yıldızlı otellerde kısa süreli tatil yaptıklarını belirten Podgornaja, ancak ülkenin kuzey bölgesinde yaşayanların daha uzun süreli ve lüks otellerde tatillerini geçirdiklerini kaydetti. 
 

 


Bu Haber 19.06.2014 - 13:44:45 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Editör 25.06.2014 - 01:22

    Merhaba. Email adresinizi bize savasdas@turizmguncel.com dan ulaştırabilir misiniz?

  • Bekir ŞAHİNER sahinerbekir@hotmail.com 25.06.2014 - 10:58

    Değerli yönetici 19 06 2014 ten sonra Eposta alamıyorum.yayın ekibinizi beğeniyorum.bbbelkide ben yanlışlıkla tıklamış olabiliri.yayın hayatınızda başarılar dilerim.maillerimi bekliyorum hoşça kalın.saygılar.

  • DİDİM 20.06.2014 - 06:33

    Öncelikle Dünyanın sayılı Rus Tur Operatörlerin den PEGAS ın EGE de ki RUS Talep artışını dile getirmesi çok güzel ama EGE Denince akla sadece BODRUM,KUŞADASI,MARMARİS gelmesi üzücü.FETHİYE ve DİDİM bölgeleri de harika doğası ve kumsalları ile RUS ve diğer ülke turistlerini ağılamaya hazır.Özellikle DİDİM hem İZMİR hem de BODRUM uçaklarında ki boş koltuklara altenatif olduğu gibi yeni açılan ve açılacak olan 5 yıldızlı otelleri, yeninlenen 3 4 yıldız otelleri ile PEGAS ve diğer RUS operatörlerin Dikkatini çekmelidir.PEGAS ailesinden DİDİM de ki operasyonlarını arttırmaları ümidi ile.

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.