Palmali Grup, Türkiye'ye dünyaca ünlü restoran zincirini getirdi

Palmali Grup, Türkiye'ye dünyaca ünlü restoran zincirini getirdi
Palmali Grup tarafından 2011 Mayıs ayında satın alınarak ve yeniden inşa edilerek, Türkiye'nin ilk mega yat projesi olarak 2013 Haziran ayından itibaren tam kapasite ile hayata geçirilen Palmarina Bodrum’da Japon mutfağının devi ‘Nobu Restaurant’ açıldı.

Dünyaca ünlü Şef Nobu Matsuhisa ile ünlü aktör Robert de Niro’nun sahibi olduğu ikonik restaurant Nobu; New York, Londra, Milano, Monte Carlo, Moskova, Tokyo, Miami, Malibu, Las Vegas, Cape Town, Dubai gibi önemli merkezlerin ardından Türkiye’ye, Palmarina Bodrum’a geldi.

Dünya üzerinde yaklaşık 30 lokasyonda şubesi bulunan Nobu, Japon mutfağının devi olarak kabul ediliyor. Şef Nobu Matsuhisa’nın mutfağında ve sunumlarında kurduğu yüksek standartlar ve titizliği dünyaca biliniyor. Nobu Bodrum’un açılışıyla beraber Türkiye de bu standartlarla tanıştı. Kısa zamanda, Palmarina Bodrum’un yerli yabancı ziyaretçilerinin yoğun ilgisi ile karşılaşan Nobu Bodrum yönetimi aldıkları olumlu tepkilerden memnuniyet duyduklarını belirtti.

Yaz döneminde, kurucu Executive Şef Nobu Matsuhisa’nın üne kavuşturduğu Black Cod Miso (Morina Balığı, Yuzu Miso Sos ile), New Style Salmon (Somon balığı, New Style Sashimi), Rock Shrimp (Mini Kardes Tempura, Mayones Sos veya Tereyağlı Ponzu Sos ile), White Fish Tiradito (Deniz Levreği, Tiradito), Yellowtail Jalapeno (Akya Balığı Sashimi Jalapeno Biberli) ve Sashimi Salad (Karışık Sashimi Salatası, Matsuhisa Soslu) Nobu Bodrum’da şefin tavsiyeleri arasında yer alıyor. Gelen ziyaretçilerin; yemeklerin lezzeti ve sunumu kadar, Palmarina Bodrum’un ‘Old City’ ya da ‘Eğlence Adası’ olarak da bilinen burun kısmında yer alan denize karşı etkileyici atmosferinin de kendilerini bir o kadar etkilediğini ifade ettikleri kaydedildi.


Palmali Tourism Grubu bir ilke daha imza attı


Palmali Tourism Grubu; dünyaca ünlü Şef Nobu Matsuhisa ve ünlü aktör Robert de Niro ile antlaşma sağlayarak, sahibi oldukları ikonik restaurant Nobu’yu Türkiye’ye getirmeye ikna etti. New York, Londra, Milano, Monte Carlo, Moskova, Tokyo, Hong Kong, Beijing, Melbourne, Perth, Miami, Malibu, San Diego, Las Vegas, Mexico City, Bahamas, Cape Town, Dubai gibi dünya merkezlerinin ardından Nobu; Türkiye’deki ilk şubesini Palmarina Bodrum’da açtı. Türkiye’deki yeme içme sektörünün giderek büyümesi, her geçen gün bu alanda yapılan yatırımların artması Türkiye turizm sektörünün de bu artıştan pay almasına olanak tanıyor. Dünyanın çeşitli bölgelerinden deniz, hava ve kara yoluyla yoğun yerli ve yabancı ziyaretçi alan Palmarina Bodrum’un, Palmali Tourism Grubu’nun bu son girişimi ile bölgedeki yoğun yerli yabancı turist trafiğini daha da arttırması bekleniyor.

Nobu Bodrum açıldığı günden bu yana, öğlen 13:00-17:00 arasında, akşam ise 19:30-24:00 saatleri arasında hizmet vermeye başladı. Özel davetlere de imkan tanıyan Nobu Bodrum’daki Nobu Beach’in yüzme havuzu sabah saat 11:00 ile akşam 17:00 arası hizmete açık bulunuyor. Akşam üstü ise konuklar saat 17:00-19:00 arasında DJ eşliğinde Nobu Beach’te ağırlanıyor.


 


Bu Haber 16.07.2014 - 10:38:01 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.