Özgür Yılmaz: Dünya starları Bodrum’un marka değerini artıracaktır

Özgür Yılmaz: Dünya starları Bodrum’un marka değerini artıracaktır
Vogue Hotel Bodrum, Ramazan bayramında dünyaca ünlü bir yıldızı ağırlayacak. Misafirlerine eğlenceli tatil sunmayı amaçlayan Vogue Hotel Bodrum, albümleri satış rekorları kıran Akon ile misafirlerine bayramın ikinci günü unutulmaz bir gece yaşatacak. Konu hakkında bir açıklama yapan Vogue Hotels Genel Koordinatörü Özgür Yılmaz, “Dünya starlarını ağırlamaya devam edeceğiz” dedi.

 
 
Bodrum turizminin önemli markaları arasında yer alan Vogue Hotel Bodrum, Ramazan bayramının ikinci günü dünyaca ünlü sanatçı Akon’u Bodrum’a getiriyor. Albümleri satış rekorları kıran ve birçok ünlü isim ile önemli çalışmalara imza atan Akon, sevilen parçalarını Vogue Hotel Bodrum’un yerli ve yabancı misafirleri için seslendirecek. 
 
Konu hakkında bir açıklama yapan Vogue Hotels Genel Koordinatörü Özgür Yılmaz, hem yerli hem de yabancı misafirlere hitap edebilecek isimleri araştırırken Akon’un istedikleri kriterlerde olduğu kanısına vararak kendisi ile iletişime geçtiklerini söyledi. Akon’un bayramın ikinci günü (29.07.2014) sahne alacağını söyleyen Özgür Yılmaz, “Dünya starlarını ağırlamaya devam edeceğiz. Bodrum’da konser vermemiş dünya starlarının organizasyonları Bodrum’un marka değerini artıracaktır. Otelimiz gibi kaliteli eğlence ve kaliteli müzik anlayışını benimseyen işletmeler, bilinirliliğini ve misafir portföyünü doğru oranda arttırmaktadır. Bu durum Bodrum ismine de aynı oranda değer kazanmaktadır” diye konuştu.
 


Bu Haber 25.07.2014 - 13:36:15 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.