Otelin tanıtımı için çekilen video bambaşka bir şeye dönüştü

Otelin tanıtımı için çekilen video bambaşka bir şeye dönüştü
Steigenberger Hotel Maslak İstanbul için çekilmesi için planlanan tanıtım videosu, çekimler sırasında ortaya çıkan komik manzaralarla bambaşka bir hale döndü.



Yönetmen Emre Uçarer ve Yapımcı Mehmet Demircioğlu’nun tanıtım filminin arka plan görüntülerinden oluşturduğu kısa film, sektörde kısa zamanda farklı çıkışları lie konuşulan Steigenberger Maslak Hotel yetkilileri tarafından çok daha “farklı” bulunarak esas filmin yerine tüm sosyal medya hesaplarından paylaşıma açıldı.

Türkiye pazarına girerken sanatın, farklılıkların, genç bir bakış açısının ve her zaman gençlerin yanında ve emrinde olacağını söyleyen Steigenberger Maslak İstanbul daha ilk adımında, kendi tanıtım videsosunda farklı bir çıkış yaparak tüm bu söylediklerinin ne kadar da doğru olduğunun altını çizmiş oldu.




Bu Haber 22.07.2015 - 12:26:26 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Emir HEPOĞLU 23.07.2015 - 09:47

    Kısmen doğal karakterler, çoğunlukla kurgu, ama gerçekten çok keyifli ve başarılı, şapkalı amca az daha abartmasaymış cuk olacakmış, fakat gerçekten tebrikler çok beğenim Bu seri halinde çekilerek uzun süre işe yarayacak bir proje olmuş, yapanın, düşünenin, çekenin, oynayanın ellerine sağlık :)

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.