Otelin spasında Polonyalı basketbolcuya taciz iddiası

Otelin spasında Polonyalı basketbolcuya taciz iddiası
Fenerbahçe kadın basketbol takımı ile yapacağı Euroleague maçı için takımı Wisla Can Pack ile İstanbul'a gelen Polonyalı kadın basketbolcu, kaldığı otelin masaj salonunda masörün tacizine uğradığını iddia ederek şikayetçi oldu.


Fenerbahçe kadın basketbol takımı ile yapacağı maç için 5 Aralık2ta İstanbul'a gelen Polonyalı Wisla Can Pack adlı kadın oyuncu, kaldığı otelin masaj salonunda masöün tacizine uğradığını belirterek şikayetçi oldu.



Habertürk'te yer alan habere göre, bir dönem Türkiye'de bir takımda da forma giyen 25 yaşındaki başarılı basketbolcu, takım arkadaşlarıyla birlikte birçok şubesi bulunan ünlü bir otelin Bostancı şubesine yerleşti. Akşam istirahat eden C.S.P. ertesi gün sabah saatlerinde otelin masaj salonuna gitti. Masör, üzerini çıkarıp yüz üstü uzanan genç basketbolcuya ayaklarından masaj yapmaya başladı. İddiaya göre masajın verdiği etkiyle yarı uykulu hale gelen basketbolcu, masörün cinsel bölgesine dokunduğunu hissedince sırtüstü döndü. Masörde bir tuhaflık olduğunu fark etti, masör ise masajına bir süre daha devam ettikten sonra bitirdi.

'BANA UYGUNSUZ MASAJ YAPTI'


Akşam saatlerinde takımının Fenerbahçe ile müsabakasının sonlanmasmm ardından otele dönen genç kadın durumu otel yetkililerine bildirdi. Polis ekipleri otele gelerek C. S.P.'nin tercüman aracılığıyla ifadesini aldı. Masörden davacı ve şikâyetçi olduğunu söyleyen basketbolcu ifadesinde, "Ben profesyonel sporcu olduğum için daha önce de çok defa masaj yaptırdım. Bana uygunsuz masaj yaptığını biliyorum. Masaj esnasında cinsel bölgeme dokunan kişiden davacı ve şikâyetçiyim" dedi. Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanunu'na göre koruma tedbiri verilen kadın ise ifadesinin ertesi günü Türkiye'den ayrıldı.

MASÖR 'İFTİRA' DEDİ


Polis ekipleri otel görevlilerinden bilgilerini aldığı evli ve 2 çocuk babası masör H.P.'yi otele çağırdı. Ardından da emniyete götürdü. İftira atıldığını öne sürerek basketbolcudan şikâyetçi olduğunu söyleyen H.P. (54), "25 yıldır masörlük yapıyorum. Normal bir şekilde 50 dakika masaj yaptım. Cinsel bölgesine dokunmadım" dedi. Masör hakkında 'cinsel taciz' suçundan soruşturma başlatıldı.


Bu Haber 13.12.2017 - 09:43:00 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Mahmut 14.12.2017 - 02:47

    Ula ülkeye ayda yılda bir bir turist geliyor bari onu taciz etmeyin hayvan herifler

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.