Otelcinin çilesi: Trump markasından kurtulmak için 6 milyon dolar ödeyecek

Otelcinin çilesi: Trump markasından kurtulmak için 6 milyon dolar ödeyecek
Kanada'nın Toronto kenditnde bulunan bir otel ''Trump'' markasından kurtulmak için milyonlarca dolar ödeyecek.



TurizmGüncel - Dış Haberler

Toronto'nun merkezinde bulunan Trump International Hotel & Tower'ın sahibi JCF Capital ULC adlı şirket, Trump markasından kurtulmak için anlaşmaya vardığını duyurdu. ''Sahibinden kurtulmak isteyen biri milyonlarca dolar ödemek zorundadır'' denilen Bloomberg haberinde, ''İsmi açıklanmayan bir kaynak şirketin Trump markasından kurtulmak için 6 milyon dolardan fazla ödeme yapacağını belirtti.'' dedi.

TRUMP GİDECEK ST REGIS GELECEK

Bu pahalı isim değişikliğinin 1 Ağustos'ta tamamlanacağı belirtilirken, JCF Capital ULC'nin yeni marka olarak Marriott'un St Regis markasıyla yola devam edeceği öğrenildi.

''SATMAYA ÇALIŞTI AMA...''

Otelin isim değişikliği nedeniyle bir dizi yasal prosedür ve dizayn değişikliği ile yüz yüze geldiği belirtilen haberde, '' JCF Capital ULC'nin sahibi Rus asıllı Kanadalı milyarder Alex Shnaider, oteli satın aldığında zaten Trump ile yapılmış bir anlaşması ve anlaşmayla belirlenmiş yükümlülükleri vardı. Otelin yeni sahibi, Trump markasını taşıyan tesisi satın alacak birilerini bulmak için azimle çalıştı ancak başarılı olamadı.''
ifadelerine yer verildi. 



Bu Haber 28.06.2017 - 10:40:26 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.