Otelcinin bloggera verdiği yanıt sosyal medyada viral oldu: İşçinin maaşını...

Otelcinin bloggera verdiği yanıt sosyal medyada viral oldu: İşçinin maaşını...
İrlan'da bir otelci ile bir blogger arasında yaşanan olay sektörde gündem oldu. Oteli tanıtma karşılığında ücretsiz konaklama talep eden bloggera otelin verdiği yanıt sosyal medyada viral oldu.


TurizmGüncel - Dış Haberler

İngiltere'de yaşayan Elle Darby isimli blogger, İrlanda'nın başkenti Dublin'de bulunan Charleville Lodge Hotel'e bir e-posta göndererek, otellerin en yoğun olduğu 8-12 Şubat tarihleri arasında, sevgilisi ile ücretsiz konaklama talep etti. Darby tarafından otele gönderilen e-mailde, ''Dublin'de konaklayacak bir otel ararken çarpıcı otelinizle karşılaştım. YouTube'da 87 bin, Instagra'da ise 76 bin takipçim var. 5 gecelik konaklama karşılığında kendi kanallarımda otelinizi önererek müşteri trafiğinizi arttırabilirim'' denildi.



''MAAŞLARI NASIL ÖDEYCEĞİM?''

Bunun üzerine otelin sahibinden Elle Darby'i şoke eden bir cevap geldi. Darby'e attığı cevabı otelinin sosyal medya hesabından da paylaşan otelin sahibi Paul Stenson, ''Size ücretsiz oda verirsem otelde çalışanların maaşlarını ödememi nasıl beklyeceksiniz?'' diye sordu.

Stenson'un Darby'e verdiği yanıtın devamında şu ifadelere yer verildi:

DALGA GEÇTİ

''Otelimizin Facebook'ta 186 bin, Snapchat'te 60 bin, Instagram'da 32 bin ve Twitter'da 12 bin takipçisi var. Ama tanrıya şükür ki, milyon yıl da geçse kimseden bedava konaklama istemem.

''DAHA AZ UTANÇ VERİCİ OLURDU''

Size tavsiyem, siz de diğer insanlar gibi konaklama paranızı ödeyin. Eğer otel postlarınızın onların işine yaradığını düşünürse, size bir free upgrade yapabilirler. Bu, sizin için daha saygın ve, hadi yüzleşelim, daha az utanç verici olur.''

OTELCİYE ELEŞTİRİLER

Öte taratan Paul Stenson'ın bloggera verdiği yanıta sosyal medyada çok sayıda eleştiri de geldi. Bir kişiden aldığı özel e-postayı facebook gibi herkse açık bir alanda paylaşmanın ahlaki olmadığını belirten kullanıcılar, bundan sonra Stenson'un otelinde kalmayacaklarını belirtti.





Bu Haber 22.01.2018 - 13:13:15 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.