Otelciden bakana yanıt: Bölgede tuvalet izni ile açılmış bir otel yok!

Otelciden bakana yanıt: Bölgede tuvalet izni ile açılmış bir otel yok!
Bursa'da katıldığı ''Dört Mevsim Uludağ' adlı çalıştayda ''Adam tuvalet izni alıp tel yapmış. Bunların gereğini yaptık'' diyen Çevre ve Şehircilik bakanı Veysel Eroğlu'na yanıt geldi. GÜMTOB Başkanı Haluk Beceren, ''Bakan yanlış bilgilendirilmiş olabilir. Bölgede tuvalet ruhsatı ile açılmış bir otel yok'' ifadelerini kullandı.


Veysel Eroğlu'nun Uludağ'daki çarpık yapılaşmaya dikkat çekmek için kullandığı sözler gündemde öne çıktı. Tuvalet ruhsatı alarak bölgeye otel yapanlar olduğunu iddia eden Bakan Eroğlu'na yanıt Güney Marmara Turistik Otekciler Birliği Başkanı Haluk Beceren'den geldi.



Hüriyet'ten Burak Coşan'a konuşan Haluk Beceren, Bakan Eroğlu'nun bahsettiği olayın bir kaç yıl önce yaşandığını ve bahsi geçen yapının ise otel olmadığını ifade etti. Bakan'ın bu konuda yanlış bilgilendirilmiş olabilecğeini kaydeden Beceren, ''Orada kaçak yapılan yapı bir otel değildi. Bir otelin mekanik tesis istasyonu yapıldı. İçinde tuvalet de olabilir. Ancak ‘tuvalet yapacağım’ izni alınmadı. Kaçak olduğu söylenen yapıda 3 oda da yapılmış. Ancak otel yapılması gibi bir durum söz konusu değil” diye konuştu.


Bu Haber 06.01.2018 - 09:21:24 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.