'Otel yapılmayı bekleyen 11 tane arazimiz var'

'Otel yapılmayı bekleyen 11 tane arazimiz var'
Taş Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı, Türkiye ve başka ülkelerde yapılmayı bekleyen 11 tane otel arsalarının olduğunu belirtti.


35 yıldır gayrimenkul, sanayi, tarım, ticaret ve işletmecilik alanlarında hizmet veren Taş Yapı; Kazakistan, Türkmenistan, Irak, Dubai, Libya gibi ülkelerde yol, köprü, baraj ve sanayi tesisleri inşa ediyor.
 
Kıbrıs’ta Ercan Havaalanı’nı “yap-işlet”le inşa edip hizmete başlayan Taş Yapı, Kıbrıs’a yine 350 milyon euro ile havaalanı yatırımı yapıyor.
  
Altunizade’de ve Şişli’de yeni proje geliştirme sürecinde olan Taş Yapı'nın yönetim kurulu başkanı Emrullah Turanlı, şirketin yatırımlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu:
 
“Bizim planımız çok. Ben kabıma sığmayan bir iş adamıyım. Çalışmayı çok seviyorum. Dolayısıyla proje geliştirme yapıp satıp, işletme, ofis, konut, otel, bu tür binalar yapacağız. Elimizde 20 yıllık iş var şu anda. Sadece İstanbul’da elimizde 7 milyar dolar iş var. Bunun dışında dünyada projelerimiz var."
 
Turizm dalında da birçok yatırımları olduğunu belirten Turanlı, "Sadece elimizde 11 tane otel arsası var. Hem Türkiye’de  hem de yurt dışında. Bunları yapacağız nasip olursa." dedi.
   
 


Bu Haber 03.05.2015 - 11:03:29 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • yap da gor 03.05.2015 - 07:54

    hala mi 5 yildizli tatil oteli yapacaksiniz , olanlar batiyor ,hic mi ayari yok bu memleketin, 16 euroya hersey dahil verip anca doluyor oteller, zaten 234 yildizlari gectim hepsi bitti...5 yildizda 3 yildiz fiyatina veriliyor...yapmayin artik kardesim , olanlari yenileyin , onlari alin , devlet devlet degil ki ,bir suru kasabali , vermeyin yeni otel ruhsati ...neeerddeeeeee

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.