Otel sayısını 7'ye çıkardı, Kapadokya, Alanya ve Side'de yeni tesisler arıyor

Otel sayısını 7'ye çıkardı, Kapadokya, Alanya ve Side'de yeni tesisler arıyor
Corendon İş Geliştirme ve Yatırım Direktörü Cem Bora Sayar, grubun şu anda 7 otel ve 3.800 yatağa ulaştığını belirterek, Kapadokya, Alanya ve Side'de yeni oteller aradıklarını ifade etti.


TurizmGüncel

Corendon Grubu'nun toplamda 7 otel, 1.860 oda ve 3.800 yatağa ulaştığını belirten Cem Bora Sevim, son olarak Amsterdam'da bir otel açtıklarını ifade etti. Sevim, "Corendon Vitality ismiyle hizmete açtığımız 264 odalı otel, havalimanına 12 dakika mesafede bulunan bir iş oteli. Amsrerdam'daki diğer otelimiz College Hotel ise hizmet vermeye devam ediyor." dedi.

BEŞ TANE RESORT OTELİ VAR

Çeşme Alaçatı'da Corendon Premier Solto, Çeşme Boyalık'ta Corendon Mi Playa, Kundu'da Grand Park Lara ve Bodrum'da Corendon Iassos Modern olmak üzere 5 tane resort otelleri bulunduğunu hatırlatan Cem Bora Sevim, Antalya'daki otellerinin 12 ay açık kalacağı bilgisini de paylaştı. Cem Bora Sevim Corendon Grubu'nun yeni yatırım planları ilgili olarak ise şu bilgileri paylaştı:

KAPADOKYA'DA GÖRÜŞMELERİMİZ VAR

"Çeşme ve Bodrum'daki oteller şu anda tadilata. 1 Nisan itibariyle hizmete açmayı planlıyoruz. Kuzey Kıbrıs'taki otelimiz Yasmin Court da şu anda tadilatta. Tadilat bittikten sonra hizmete açacağız. Kapadokya çok önemli bir kültür destinasyonu ve dünyanın her yerinden turist geliyor. Kapadokya farklı, çok misik bir yer ve üstelik bizim gruplarımızın güzeygahında. Burada da yatırım yapmak istiyoruz. Şu anda görüştüğümüz bir yer var. Kar, dolu gibi hava şartlarını çıktığınızda yılın yılın geri kalanının hizet verebilen bir destinasyon."

SİDE VE ALANYA AVRUPALI TURİST TARAFINDAN TERCİHE EDİLİYOR

"Öte taraftan, Side ve Alanya bölgelerinde de bulunmak istiyoruz. Buralar Avrupalı turistler tarafından tercih edilen destinasyonlar. Bu destinasyonlar hem denizi, kumu güneşi; hem de atmosferiyle Avrupalı turiste hitap ediyor. Corendon'un hem hava yolu, hem tur operatörü ayağı var. Belçika ve Hollanda’dan kendi misafirlerini getirerek tur operatörlüğü yapıyor. Corendon olarak, otel yatırımından ziyade hazır uçak hazır müşteri için kiralamayı daha karlı ve daha az riskli görüyoruz."

Corendon için Marmaris'in önemli bir destinasyon olduğunu ifade eden Cem Bora Sayar, 2105 yılı için Dalaman'a 38 bin koltuk planladıklarını ifade etti.



Bu Haber 02.03.2015 - 20:47:52 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • hotelier 04.03.2015 - 09:49

    Sayın Mahmut Yolcu haklı.

  • kenan Aktaş 03.03.2015 - 06:53

    Hayırlı olsun Allah yardımcınız olsun.

  • Mahmut Yolcu 03.03.2015 - 03:27

    Corenona tavsiyem otelcilik alanında değil,bildikleri iş olan acente ve tur operatörlüğü alanında büyümeleri olacaktır. Kiralama yolu ile işin gelişmesi.? İş geliştirme olamaz, kaarlılık ve kalite far ise iş gelişir. Her biri 100 oda, 80 oda yada 250 odalı oteller ile attığın taş ürküttüğün kuşa değmez Lara da siteden dönüşmüş otel projesi akılı ve karlı birbuygulama olsa da Corenonun otelcilik konusunda iştahlı olmaması bir turizmci olarak nazik görüşümdür.

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.