Onur Air İstanbul - Moskova uçuşlarına başladı, ilk uçağı su takı ile karşılandı

Onur Air İstanbul - Moskova uçuşlarına başladı, ilk uçağı su takı ile karşılandı
Onur Air'in İstanbul - Moskova uçuşları başladı. İlk seferini Moskova Zhukovsky Havalimanı’na yapan Onur Air'in Genel Müdürü Teoman Tosun, 2017 turizm sezonu için ''umut verici bir yıl yaşıyoruz'' değerlendirmesini yaptı.



TurizmGüncel

İstanbul - Moskova uçuşlarına başlayan Onur Air, İstanbul ve Antalya'dan Rusya'da uçtuğu nokta sayısını 11'e çıkardı. Moskova Zhukovsky Havalimanı’na uçan ilk Türk hava yolu şirketi olan Onur Air'in uçağı, havalimanında su takı ile karşılandı.

Zhukovsky Havalimanı’nın daha kısa bir mesafe olduğunu ve İstanbul'dan 2.5 saatte uçulduğunu belirten Teoman Tosun, Onur Air'in Moskova'ya yabancı bir hava yolu şirketi olmadığının altını çizdi.

İstanbul'da diğer şehirlere bağlantı verdiklerini kaydeden Tosun, Türkiye'den Rusya'ya ve Rusya'dan Türkiye'ye giden turistleri ve iş adamlarını taşımayı amaçladıklarını söyledi. İstanbul ve Antalya'dan Rusya'nın 11 noktasına uçtukları bilgisini veren Teoman Tosun, ''İlk sefer için doluluk beklentilerimizin üzerinde. Bu sene 2014 veya 2015'teki gibi olmayacak ama zamanla artacağını tahmin ediyorum.'' dedi.

''Rusya bizim starımız, olmazsa olmaz ülkelerimizden biri'' diyen Teoman Tosun, ''Rusya'nın her noktasına uçmak istiyoruz. Antalya'dan sonra yavaş yavaş İzmir ve Dalaman bölgelerine dönük uçuşlarımız da başlayacak. Bu sulh ortamı devam ettiği sürece, tahmin ediyorum 2018'de daha iyi yerlere geleceğiz.'' ifadelerini kullandı.







Bu Haber 03.05.2017 - 11:54:22 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.