Online rezervasyon yapan 50 kişi kapıda kaldı, satış yapan şirket oteli suçladı

Online rezervasyon yapan 50 kişi kapıda kaldı, satış yapan şirket oteli suçladı
Online tatil satışı yapan bir şirket aracılığıyla Bodrum’da bulunan 5 yıldızlı otele rezervasyon yapan yaklaşık 50 civarında tatilci, otele geldiklerinde şok yaşadı...



Gündoğan’da bulunan 5 yıldızlı otelde tatil yapmak için konaklama ücretini peşin olarak ödeyen tatilciler, otel yetkililerinden rezervasyonları olmadığı cevabını aldı.  50 kadar tatilci saatlerce online satış yapan şirkete ulaşmaya çalıştıktan sonra öğleden sonra şirket yetkilisi otele geldi. Şirket yetkilisi tatilcileri başka otellere yönlendirmeyi teklif etse de, teklifini otellerin aynı kalitede olmadığı gerekçesiyle hiçbir tatilciye kabul ettiremedi.

‘HAKKIMIZI YASAL YOLDAN ARAYACAĞIZ’

Ellerinde ödeme yaptıklarına dair her türlü belgenin olduğunu ifade eden tatilciler, ‘’Bizi yönlendirmek istedikleri otellerin, parasını ödediğimiz otelle ilgisi yok. Tatilimiz zehir oldu. Hakkımızı yasal yoldan arayacağız.’’ dedi.

‘OTEL FAZLADAN SATIŞ YAPMIŞ, BİZİMLE ALAKASI YOK’

Online satış yapan şirket yetkilisi, otelin fazladan satış yaptığını ve müşterilerinin bu sebeple ortada kaldığını iddia ederken, mağdur olan tatilcilerin bir kısmının suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi.



Bu Haber 08.08.2017 - 09:30:48 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • bi cay 08.08.2017 - 07:52

    Mehmet Biçer Bey çok haklı!

  • turizmci 08.08.2017 - 12:43

    hangi online site? neden adı verilmiyor? herhalde çok reklam verenlerden birisi ki adını kimse kullanmıyor.

  • Mehmet Biçer 08.08.2017 - 11:10

    Bu tip haberler ya yapılmasın, yada otel ve acenta ismi net bir şekilde yazılsın. Aksi takdirde işini düzgün yapan kurumlar zan altında kalıyor. (Yasal olarak isim yazmada sıkıntı var ise haber yayınlanmasın).

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.