Öger Tour'un Türkiye'deki yeni partneri Diana Travel oldu

Öger Tour'un Türkiye'deki yeni partneri Diana Travel oldu
Daha önce Holiday Plan ile çalışan Öger Tour'un Türkiye'deki yeni partnerinin Diana Travel olduğu açıklandı. Diana Travel Genel Müdürü Burak Tonbul, 10 Nisan itibariyle Öger Tour'un tek yetkilisi olarak çalışmalara başlayacaklarını açıkladı.

Öger Tour'un Türkiye'deki yeni partneri Diana Travel oldu
Öger Tour'un Türkiye'deki yeni partneri Diana Travel oldu
Öger Tour'un Türkiye'deki yeni partneri Diana Travel oldu
 
Satış güçlerini arttırmak amacıyla 3 gün boyunca Alanya'nın güzelliklerini tanıyan temsilciler için Maritim Hotel Club Alantur'da kokteyl düzenlendi. Temsilcilerin Türk kültürünü yakından tanıyabilmeleri için ise gerçek kına gecesi ve düğünleri aratmayacak temsili bir de program düzenlendi. Geceye, Alanya Kaymakamı Erhan Özdemir, Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Yönetim Kurulu Üyesi ve Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Burhan Sili, Öger Tour Genel Müdürü Björn Walther ve Diana Travel Genel Müdürü Burak Tonbul da katıldı. 

'ALANYA EN ÖZEL DESTİNASYON'

Öger Tour’un en iyi 120 acentasının Alanya’da bulunmasını değerlendiren Diana Travel Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Tonbul, “120 acentayı, Alanya Kaymakamlığı, ALTİD ve Maritim Hotel Club Alantur’un katkılarıyla Alanya’da ağırlıyoruz. Alanya, Antalya’nın önemli ve özel destinasyonudur. Özel misafirlerimizi özel bir yerde ağırlamak istedik. Misafirlerimiz 3 gündür Alanya’dalar. Alanya’yı daha yakından tanıdılar. Tahmin ediyorum ki hepsi mutlu oldu. Keyifle Türkiye’yi satmak için ülkelerine geri dönecekler” dedi. 

TÜM ÖGER MİSAFİRLERİNİ DİANA TRAVEL KARŞILAYACAK

Dünyanın en büyük tur operatörlerinden Thomas Cook’un 3 yıl önce satın aldığı Öger Tour’un Türkiye’deki tüm misafirlerini Diana Travel karşılayacak. 1 Kasım 2013 tarihi itibariyle Öger Tour’un İstanbul ve Ege Bölgesi’ndeki kış operasyonlarını yapmaya başlayan Türkiye’nin önemli markalarından Diana Travel, 10 Nisan itibariyle Öger Tour’un Türkiye’deki tüm operasyonlarında tek yetkili firma oldu. Öger Tour’un Türkiye operasyonlarını daha önce Holiday Plan yapıyordu. Öger Tour, Holiday Plan ile olan anlaşmasının sona ermesi ile Thomas Cook’un diğer markaları gibi Diana Travel şemsiyesi altına girdi.

'DİANA TRAVEL İLE ÇALIŞACAĞIMIZ İÇİN MUTLUYUZ'

Öger Tour’un en iyi 120 acentasının ağırlandığı Alanya  Maritim Hotel Club Alantur’daki gala gecesine katılan Öger Tour Genel Müdürü Walther, daha önce Holiday Plan ile çalıştığımız gibi bundan sonra da Öger Tour ile çalışacağız. Diana Travel, Türkiye’nin köklü bir acentasıdır. Diana Travel ile çalışacağımızdan dolayı mutluyuz” dedi.

ANLAŞMASI SONA ERDİ

Diana Travel Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Tonbul, “10 Nisan itibariyle Öger Tour’un tüm misafirlerini biz karşılayacağız. Daha önce Holiday Plan yapıyordu. Anlaşmanın bitmesiyle Thomas Cook’un diğer markaları gibi Öger Tour da Diana Travel şemsiyesi altına girdi. Almanya’dan ağırlayacağımız misafirlerin önemli bir bölümünü Öger misafirleri oluşturacaktır” şeklinde konuştu.

'AMACIMIZ ÖGER MARKASINI BÜYÜTMEKTİR'

Öger Tour’un Türkiye’nin önemli bir markası olduğunu belirten Tonbul, “Thomas Cook, Öger Tour’un Türkiye kimliğini koruma stratejisinde. Amacımız Türkiye’nin bu markasını büyütmektir” diye konuştu.

'2014 ALMANYA’DA TÜRKİYE'NİN YILI OLACAK' 

Daha sonra Öger Tour’un Türkiye’deki 2013 sezonunu değerlendirip 2014 beklentileri hakkında açıklamalar yapan Öger Tour Genel Müdürü Walther, “Önümüzdeki kış Türkiye’deki oteller ve partnerlerimizin daha hazırlıklı olmasını istiyoruz” dedi.

MISIR OLAYLARI VE GTI

2013 yılının Öger Tour için iyi bir sene olduğunu belirten Björn Walther, Türkiye’deki hedeflerine ulaştıklarını söyledi. Walther, “Hedefimize ulaşarak Türkiye’de büyüdük. Türkiye uzmanı olmamızın yanında Mısır’daki olaylar ve GTI’nin iflası bize olumlu yansıdı” şeklinde konuştu.

YENİ OTELLER İLE DAHA İYİ SATIŞ YARATACAĞIZ

2014 yılının iyi göründüğünü ifade eden Walther, açıklamalarına şöyle devam etti: “2014 yılında çok iyi bir kış geçirdik. Kış aylarından memnunuz. Bizim açımızdan yaz dönemi de gayet iyi görünüyor. Türkiye’de her sene birçok yeni otel açılıyor. Bu da bize yarar getirecek. Uzun vadeli çalıştığımız oteller ve yeni açılacak otellerle birlikte daha iyi satış yaratacağımıza inanıyoruz. İstanbul, Antalya ve Ege’de uzmanız. Ankara, Adana ve Karadeniz sahillerini turlarımıza aldık.

'OTELLERİN GELİŞİMİNE DEVAM ETMESİNİ İSTİYORUZ'

Daha fazla turist ağırlamak için öncelikle politik istikrar şart. Her şeyden önce bu gerekiyor. Türkiye oteller anlamında çok iyi. Alanya’da birkaç otel ve bölge gezdik. Ne kadar hızlı bir gelişim olduğunu gördük. Bu istikrarın devam etmesini arzu ediyoruz.

'TÜRK OTELLERİ KIŞA DAHA HAZIRLIKLI OLMALI'

Bu yaz sezonu için iyi hazırlandık. Bu sene Almanya’da Türkiye yılı olacağına inanıyoruz. Önümüzdeki kış ise oteller ve partnerlerimizin daha hazırlıklı olmasını istiyoruz.”


Bu Haber 14.04.2014 - 10:01:16 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.