O genel müdürden açıklama: Kendi isteğimle ayrıldım

O genel müdürden açıklama: Kendi isteğimle ayrıldım
Meral Akşener'in referandum için 'hayır' kampanyasını başlatttığı Çanakkale'deki Kolin Otel'in eski genel müdürü, otelden ayrılmasına dair bir açıklama yaptı.


Çanakkale yerel medyasında, Kolin Otel Genel Müdürü Ercüment Uluçer'in görevden alındığına dair haberler yer almış, otelden konuya dair bir açıklama gelmemişti. 

Ercüment Uluçer, bugün konu hakkında bir açıklama yaparak, iddiaları yalanladı. Uluçer tarafından haber merkezimize iletilen açıklama şu şekilde:

'KENDİ İSTEĞİMLE AYRILDIM'

''Kolin Otel Çanakkale’deki görevimden ayrılmamla alakalı basın bildirgesidir:
 
2 Mart 2017 tarihinde Çanakkale’deki bazı yerel haber sitelerinde ve turizm camiasının takip ettiği bazı haber sitelerinde çıkmış olan haberle alakalı bir açıklama yapmak gereği hissettim.
 
1 Aralık 2015 tarihinde genel müdür olarak göreve başlamış olduğum Kolin Otel Çanakkale’den 1 Mart 2017 tarihinde tamamen kendi özel nedenlerim ve şahsi tercihimle ayrıldığımı değerli basına bildirmek isterim.
 
Bu vesileyle, görevde bulunduğum bu süre zarfında bana destek veren tüm çalışma arkadaşlarıma ve yatırımcılarıma bir kez daha teşekkür etmek isterim.''

Meral Akşener'in 'hayır' toplantısı sırasında elektriklerin kesilmesi ve toplantının karanlıkta yapılmasının ardından otel yönetimine yönelik suçlamalar yapılmıştı. Otel yönetimi tarafından daha sonra yapılan açıklamada, elektrik kesilmesinin 'fanatik' grupların işi olduğu ifade edilmişti.
 
Çanakkale basınında yer alan haberlerde, Uluçer'in görevinden ayrılmasının perde arkasında Meral Akşener'in toplantısı sırasında yaşanan anlaşmazlık ve elektriklerin kesilmesinin bulunduğu iddia edilmişti



Bu Haber 03.03.2017 - 15:03:43 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.