Nuri Özaltın; Bu belge, tüm tesislere örnek olsun

Nuri Özaltın; Bu belge, tüm tesislere örnek olsun
Gloria Verde Resort, doğaya duyduğu saygı ve duyarlılığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından verilen ve Yeşil Yıldız olarak da bilinen “Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisi Belgesi”ni almaya layık görüldü.

Nuri Özaltın; Bu belge, tüm tesislere örnek olsun

Gloria Verde Resort,  Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü tarafından yapılan değerlendirme sonucu “Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisi Belgesi” almaya hak kazandı.
 
Türkiye’de birçok proje ve aktivite ile ilkleri gerçekleştiren Gloria Hotels&Resorts, her projesinde doğayı ve insanı ön planda tutmaya devam ediyor. 10 başlık altında 122 kriter üzerinden yapılan uzun denetimler ve değerlendirmeler sonucu tesislere Yeşil Yıldız veriliyor. Sürdürülebilir turizm kapsamında çevre korunması ve bilincinin geliştirilmesi, turistik tesislerin çevreye olan olumlu katkılarının teşvik edilmesi ve özendirilmesi amacıyla doğaya zarar vermeyen tesislere verilen bu sertifika ile Gloria Verde Resorts ödül ve sertifikalarına bir yenisini daha ekliyor. Özaltın Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Özaltın, “Misafir memnuniyetine verdiğimiz önem ve özeni aynı şekilde doğaya da gösteriyoruz. Biliyoruz ki doğaya saygı, insana saygı ve kendine saygıdır. Bu görüş tüm Özaltın Holding yatırımları için geçerlidir. Biz doğadan, onun bin bir renklerinden ilham alıyor ve projelerimizin fizibilite raporlarında bu konuya hassasiyet gösteriyoruz.
 
Elimizdeki sınırlı kaynakları olabildiğince tasarruflu kullanarak, yok etmeden, doğaya yük olmadan kullanarak ve ondan aldığımızı yerine koyarak, çevresel sürdürülebilirlik konusuna şirket olarak çok dikkat ediyoruz ve önemsiyoruz. Tahrip edilmemiş, korunmuş doğa, çevresel sürdürülebilirlik anlayışı bizden sonra gelecek nesillere devredeceğimiz en büyük mirasımızdır.” dedi.
 
Özaltın Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Özaltın sözlerine, “Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan aldığımız yeşil yıldız bizleri onurlandırdı. Doğaya zarar vermeden misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlayabilmek için çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. İsteğimiz “Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisi Belgesi”nin turizm sektöründeki diğer tesisler için de örnek olması” dedi.
 
Sağlıklı yaşam konusunda da çalışmalarını sürdüren Gloria Verde Resorts, Thalasso terapi yanına Wellness spa hizmetlerini ve kişiye özel sağlık paketlerini ekleyerek, “Gloria Sağlıklı Yaşam Merkezi” nde sağlıklı bir tatil geçirmek için doğu ve batı tıbbını birleştiriyor. Doğal yaşam felsefesi ile aromoterapi, çeşitli masaj uygulamaları, rekreasyonel sporların yanı sıra Türkiye’de ilk defa; manuel terapi, reflexoloji ve elektroterapi yöntemlerini fizyoterapi ve rehabilitasyon uygulamaları altında sunuyor. “Gloria Sağlıklı Yaşam Merkezi” hastalıklar oluşmadan önce önleminin alınması, hastalık sırasında medikal destek sağlanması ve hastalıklardan sonra yeniden günlük yaşama dönülmesi konularında hizmet veriyor.


Bu Haber 26.08.2014 - 14:09:02 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • turizmci 26.08.2014 - 03:49

    BU BELGE TÜRKİYEDE 103 TANE TESİSTE BULUNMAKTADIR ŞUAN HATIRLATIRIM. REKLAMA GEREK YOK .

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.