Nidya Suites gün sayıyor, Köln'e 5 yıldızlı otel için zincirlerle görüşüyor

Nidya Suites gün sayıyor, Köln'e 5 yıldızlı otel için zincirlerle görüşüyor
Shaia Hotels Turizm Koordinatörü ve Yönetim Kurulu Üyesi Önder Dinler, grubun İstanbul'da yeni bir otel açacağını, Almanya'daki 5 yıldızlı otel için de çalışmaların sürdüğünü açıkladı.


TurizmGüncel

Nidya Hotel Galataport İstanbul,  Bodrum Holiday Resort & Spa ve Perili Bay Resort olmak üzere, şu anda grubun bünyesinde 3 otel bulunduğunu kaydeden Önder Dinler, bu yılın sonuna doğru İstanbul'daki yeni otelleri Nidya Suites Esenyurt İstanbul'u hizmete açacakları bilgisini verdi. Dinler ayrıca, 2015 yılında Almanya'nın Köln kentine 300 odalı 5 yıldızlı yeni bir projeye başlayacaklarını belirtti.

Önder Dinler, grubun yeni oteli Nidya Suites Esenyurt ve Almanya'nın Köln kentinde yapacakları 5 yıldızlı otel ile ilgili ise şu bilgileri paylaştı:

KENTİN EN HIZLI GELİŞEN BÖLGESİ

Grubumuzun en yeni projesi İstanbul’un son derece hızlı gelişen bölgesi Esenyurt’ta yer alan Nidya Suites Esenyurt. Özellikle çevrede yer alan çok sayıda sanayi, ticaret ve fuar alanlarında faaliyet gösteren büyük şirket ve fabrikaların üst düzey çalışan ve misafirlerine rezidans ve ev konseptinde hizmet verecek. Tesis içerisinde sağlık kulübü, kapalı havuz, restaurant, toplantı odaları ve kapalı otoparkı bulunmakta. TEM otoyoluna bağlantılı,  Akbatı Alışveriş Merkezi’nin tam karşısında, tesisten alt geçitle alışveriş merkezinin içine çıkılabilecek. Atatürk Havalimanı’na ve TÜYAP Fuar Merkezi’ne çok yakın konumda. Temmuz ayının ikinci haftasında başlayan WTA uluslararası kadınlar tenis turnuvasının yapıldığı Koza World Of Sport kortlarının hemen yanı başında. 2015 yılının Nisan ayında da erkekler tenis turnuvasına ev sahipliği yapacak. Bizim turizmi çeşitlendirme düşüncelerimizin neticesinde her yıl binlerce tenis severi tesisimizde konaklatmayı planlıyoruz.

KÖLN'DEKİ OTEL İÇİN ZİNCİR MARKALARLA GÖRÜŞÜYORUZ

Köln’deki tesisimizin fizibilite ve mimari çalışmaları devam etmekte. 2015 yılının ilk çeyreğinde çalışmalara başlamayı planlamaktayız. 300 odalı olacak otelimiz, Köln fuar alanı ile Bayer ilaç fabrikasına  çok yakın mesafede ve Köln tv stüdyolarının karşısında. Uluslararası zincirler ile görüşmelerimiz devam ediyor. Uluslararası bir marka ile franchise anlaşması yaparak işletmeciliğini biz yapacağız.


Bu Haber 22.10.2014 - 17:04:51 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Celal SAVRAN 24.10.2014 - 02:22

    Hayırlı olsun, Başarılarınızın daimi olmasını temenni ediyorum...

  • Cahit Sarıbey 23.10.2014 - 12:16

    Yatırımlarınız Hayırlı ve Uğurlu olsun. Başarılarınızın devamını diliyorum.

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.