Nicolas Sarkozy ünlü otel zincirinin yönetim kuruluna girdi

Nicolas Sarkozy ünlü otel zincirinin yönetim kuruluna girdi
Fransa'nın eski cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy, Accorhotels'in yönetim kuruluna girdi.


TurizmGüncel - Dış Haberler

Geçtiğimiz günlerde hem zincirin uluslararası genişlemesi hem de Fransa turizminin tanıtımı için Uluslararası Strateji Komitesi kuran Accorhotels, sürpriz bir ismi de yönetim kuruluna aldı.

Fransa'nın eski cumhurbaşkanı Sarkozy'nin Accorhotels'te bağımsız direktör ve Uluslararası Strateji Komitesi başkanı olarak göreve başlamadı. Sarkozy'nin göreve başlaması, Accorhotels'teki hisselerini satarak gruptan ayrılan Nadra Moussalem'ın istifasının hemen ardından geldi.

''ACCORHOTELS FRANSIZ EKONOMİSİNİN VİTRİN OYUNCUSU''

Sarkozy, konuya ilişkin olarak yaptığı açıklamada, ''Fransa'nın bayrak taşıyıcı şirketlerinden olan Accorhotels'in uluslararası alanda büyümesine katkı sunabilecğeim için mutluyum. Grubun başarısı ve olağanüstü yönetim anlayışı, Accorhotels'i Fransız ekonomisinin vitrin oyuncularından biri haline getirdi.'' dedi.

BAZİN: GRUP İÇİN BÜYÜK BİR VARLIK

Accorhotels Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Sébastien Bazin ise ''Yönetim kurulumuz yeni atamayı memnuniyetle karşıladı. Nicolas Sarkozy'nin uluslararası alandaki uzmanlığı ve bilgi birikimi grup için muazzam bir varlık.'' değerlendirmesini yaptı.


Bu Haber 22.02.2017 - 13:06:28 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.