Nermin Yurtoğlu, Sura Hotels Turizm Grup'un başkanı oldu

Nermin Yurtoğlu, Sura Hotels Turizm Grup'un başkanı oldu
Nermin Yurtoğlu, Türkiye'nin en büyük gruplarından biri olan Sura Hotels &Turizm Grup Başkanı oldu

 
Turizm sektöründe NY&Co Danışmanlık firması olan Nermin Yurtoğlu, Sura Hotels&Turizm Grubunun başına geçti. Grup,Türkiye nin en önemli turizm merkezi Sultanahmet 'te yer alan çok önemli yatırımları gercekleştiren bir grup. Ayrıca  5 yıldızlı otellerden  Sura Hagia Sophia nın sahibi. Bölgede restoranları bulunan grubun yeni yatırımı ise daha önce Cumhuriyet Gazetesi'nin bulunduğu Kırmızı Köşk ün de yer aldığı tarihi bina.. Bu projenin restorasyonu ile birlikte ile oldukça lüks ve eşsiz bir müze otel Sultanahmet ve Istanbul'a kazandırılmış olacak. 

Grubun başına atanan Nermin Yurtoğlu, "Otel ve restoran sektörü son bir kaç yıldır ciddi bir değisim ve gelişim içinde. Özellikle Türkiye gibi turizmin en gözde sektörlerden biri olduğu bir ülkede Dünya'nın en önemli yabancı ve lüks otel zincirlerinin ciddi yatırımlar yaptıklarını görüyoruz.
 
Sultanahmet  bölgesinde gerçekleştirdikleri başarılı ve seçkin yatırımlarıyla dikkatle ve beğeniyle yakından  takip ettiğim ve luxury lifestyle hotels (lüks yasam tarzi ) konseptli otelleriyle sektörde bir öncü olarak gördüğüm  Sura Hotels &Turizm Grubu ailesinin bir ferdi  olmaktan, tecrübe ve  vizyonu ile birlikte elbette bu işte en önemli paya sahip Kaygısız Group ailesi ve Sayin Mustafa Kaygısız ile birlikte çalışmaktan gurur ve onur duyuyorum.
 
Önümüzdeki günlerde Sura Hotels& Turizm Grubunun ismini pek cok basarılarıyla birlikte daha sık duyacağız .Sura Turizm Grubu otelleri olarak yalnızca eşsiz tasarım ve dekorasyonumuzla değil gerçek anlamda sunduğumuz kişiye özel lüks hizmet kalitesi ve Sultanahmet gibi dünyanın en önemli turizm destiyasyonunda olmanın verdigi ayrıcalığı konaklayan her bir misafirimize yaşatmayı hedefliyor ve bu şekilde misafirlerimizi ağırlıyoruz" diye konuştu
 
 


Bu Haber 14.10.2014 - 12:20:23 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.