Natalie Tours, toplam operasyonunun ne kadarını iptal etti?

Natalie Tours, toplam operasyonunun ne kadarını iptal etti?
30 Haziran itibariyle tüm charter uçuşlarını iptal ettiğini açıklayan Natalie Tours, tarifeli uçuşlarla operasyon yapmaya devam edeceğini açıkladı, işte şirketin iptal ettiği operasyonun toplama oranı.


TurizmGüncel - Dış Haberler

TourDom'dam Elena Talpau'ya konuşan Natalie Tours'un sahibi Vladimir Vorobyov, şirketin iptal ettiği turların oranının toplam içinde yüzde 20'lik bir yer işgal ettiğini açıkladı.



''SATIŞLAR CİDDİ BİR DERİNLİĞE ULAŞMADI''

İptal edilen charter uçuşlarının Barselona, ​​Rimini, Catania, Napoli, Antalya ve Heraklion olduğunu kaydeden Vorobyov, bu yılki tur satışlarında ciddi bir derinliğe ulaşılamadığını, hatta önümüzdeki birkaç gün içindeki uçuşların bile tam dolu olmadığını kaydetti.

''ANALİZ EDİYORUZ''

Operasyonların ne şekilde devam edeceği konusunda toplantı yaptıklarını ve gelen bilgileri analiz ettiklerini ifade eden Vorobyov, ''Bu kararı henüz dün akşam aldık. Elimizde ne olduğunu ve neler yapabileceğimizi analiz ediyoruz. Şu anda temel görevimiz, tatile gidecekleri destinasyonlara göndermek, destinasyonlarda bulunanları ise evlerine getirmek.'' açıklamasında bulundu.

''TURİSTLER YENİDEN ÖDEME YAPMAK ZORUNDA KALABİLİR''

Natalie Tours tarafından acentelere gönderilen yazıda, gittikleri yerlerde yeniden ödeme yapamak durumunda kalabilecekleri konusunda müşterilerin uyarılması istendi.


Bu Haber 30.06.2018 - 13:01:58 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.