Murat Tomruk: Krize rağmen büyüdük, 2017 hedefi en az % 20 büyüme

Murat Tomruk: Krize rağmen büyüdük, 2017 hedefi en az % 20 büyüme
Setur Turizmden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Murat Tomruk, sektörde yaşanan krize rağmen 2016'da büyümeyi başardıklarını söyledi.


Setur'un Suadiye'de açtığı yeni şubesi

Setur'un Suadiye'de hayata geçirdiği yeni şubenin açılışında konuşan Murat Tomruk şunları söyledi:

''YATIRIMLARIMIZA HIZ KESMEDEN DEVAM EDECEĞİZ'

“Setur olarak, geçtiğimiz yılı; turizm sektörü açısından zor bir yıl olmasına rağmen, kaliteden ödün vermeyen, güvenilir hizmet anlayışımız ve her kitleye hitap edebilen geniş ürün portföyümüz sayesinde önemli bir büyüme ile kapattık. Öngörüler yakın geleceğin de benzer seyirde devam edeceği yönünde olsa da Setur olarak yatırımlarımızı hız kesmeden devam ettireceğiz. Türkiye altyapı, kültürel zenginlikler ve organizasyonel yetenekleri açısından dünyadaki en önemli oyunculardan biri ve en kısa sürede mevcut sorunların aşılacağına olan inancımız tam.

''2017'DE YÜZDE 20'NİN ÜZERİNDE BÜYÜME HEDEFLİYORUZ''

Geçen yıl lansmanını gerçekleştirdiğimiz yeni markamız Setur Select ile kişiye özel seyahate yeni bir yaklaşım getirdik. Online kanalımız setur.com.tr'yi dijital teknolojinin son imkanları ile yeniledik. Sektörün geleceğine olan inancımızla, ürün ve kanala yaptığımız yeni yatırımlarla 2017’de %20’nin üzerinde bir büyüme hedefliyoruz.

Agresif hedeflerimiz paralelinde, %100 müşteri memnuniyeti odaklı iş anlayışımızla, tüm ürünlerimizi misafirlerimize daha da yakınlaştırabilmek için bugün İstanbul Anadolu Yakası’nın kalbi Bağdat Caddesi’nde yerimizi aldık. Misafirlerimizin, yeni şubemize adım attıkları anda Setur’un kalitesini ve samimiyetini hissedecekleri farklı bir ortam yarattık. Sloganımız ise, belki de son günlerde en fazla ihtiyaç duyduğumuz motivasyon: “GülümSe”...


Bu Haber 04.04.2017 - 12:25:51 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.