Murat Ersoy 3. havalimanının bölge otellerini nasıl etkileyeceğini anlattı

Murat Ersoy 3. havalimanının bölge otellerini nasıl etkileyeceğini anlattı
TYD Başkanı Murat Ersoy, üçüncü havalimanının yürürlüğe girmesiyle birlikte Atatürk Havalimanı bölgesinde konuşlanan otel projelerinin sekteye uğramayacağını söyledi.


TurizmGüncel

Üçüncü havalimanının devreye girmesiyle birlikte Atatürk Havalimanı bölgesinde konuşlanan otellerin durumunun akibeti sektörde uzun süredir konuşuluyor. TYD Başkanı Mehmet Ersoy, bu konuyla ilgili görüşlerini değerlendirdi.
 
Ulaştırma Bakanlığı yetkilileriyle sürekli irtibat halinde olduğunu kaydeden Ersoy, konuyu yakından takip ettiklerini bildirdi. Atatürk Havalimanı civarında 28 tane yeni otelin inşa edildiğini anımsatan Ersoy, şehrin artık yavaş yavaş bu bölgeye kaydığını söyledi.
 
Şirketlerin de bu bölgede yapılanmaya başladığını ifade eden Ersoy, sözlerini şöyle sürdürdü:
 
“Havalimanının kapatılmasının ardından bu bölgede konuşlanan oteller açısından bir sorun olacağını düşünmüyorum. Özellikle sahil şeridindeki otellerin etkileneceğini düşünmüyorum. Çünkü sahil bandı çok zenginleştiriliyor. Birçok proje yapılıyor. Yeşilköy’e kadar yapılan hiçbir otel projesi sekteye uğramaz. Basın Expres yolu için birşey diyemiyeceğim. Ama sahil bandındaki oteller her zaman çalışır”
 
 


Bu Haber 04.10.2013 - 14:44:05 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.