Muğla'da tur otobüsü kazası; 1 ölü 14 yaralı

Muğla'da tur otobüsü kazası; 1 ölü 14 yaralı
Muğla'dan aldığı yolcuları Dalaman Havalimanı'na götüren tur minibüsünün yaptığı kazada, 1 Rust turist hayatını kaybederken, 14 turist de yaralandı.


Kazada Rus vatandaşı Natalia Russkikh hayatını kaybederken, 14 kişinin de yaralandığı öğrenildi. Yaralıların durumunun iyi olduğu belirtildi.

Konuyla ilgili olarak Ria Novosti'ya açıklamalarda bulunan Rusya Federasyonu Antalya Başkonsolosu Aleksandr Tolstopyatenko, "Moskova, Samara ve Rusya'nın bazı şehirlerinden gelen Rus turist grubunu İstanbul'a geziye gitmek amacıyla Marmaris'ten Dalaman Havalimanı'na götüren otobüs sabah 4.30'da kaza yaptı. Araç yolun dışına çıkarak ters döndü. Bir kadın hayatını kaybederken, 14 yaralı hastaneye kaldırıldı. Beş kişi hastaneden taburcu edildi ve otellerine gönderildi" dedi.

Otobüsün içinde bulunan turistlerden birisi şoförün direksiyon başında uyuyakaldığını ve bu yüzden kaza yaptıklarını öne sürdü.

Otobüs şoförü Sebahattin Karakaya ise ifadesinde  rampadan inerken kendisini bir aracın solladığını ve bu sırada önüne çıkan bir hayvana çarpmamak uğraşırken kazanın meydana geldiğini ifade etti.


Bu Haber 03.06.2015 - 10:41:31 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.